Αυτός είναι ο ατζέντης που έκανε το deal του Πρίγιοβιτς στην Ιτιχάντ!

Κοινοποίηση:
DAl

Διαβάστε για τον 32χρονο Γουιλιάμ Ντ’ Αβιλά, ο οποίος εκτός από τους Πρίγιοβιτς και Ροντρίγκες έχει κάνει σχεδόν όλα τα μεγάλα deal στη Σαουδική Αραβία!
Τα κατορθώματα του Γάλλου ατζέντη, Γουιλιάμ Ντ’ Αβιλά θα ζήλευαν ακόμη και οι super agents Μέντες, Ραϊόλα και Ζάχαβι.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας DW Sports Management τον τελευταίο χρόνο έχει κάνε γερό μπάσιμο στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας σε σημείο το μεγαλύτερο ποσοστό των πιο ακριβών μεταγραφών της χώρας να φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντ’ Αβιλά είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε καθοριστικά στη μεταγραφή του Αχμέντ Μούσα από τη Λέστερ στην Αλ-Νασρ με το ποσό ρεκόρ των 16,5 εκατ. ευρώ κάτι που συνιστά την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας!

Επίσης ο Ζιουλιάνο από την Φενέρμπαχτσε μεταπήδησε στην Αλ Νασρ έναντι 10 εκατ. ευρώ, ενώ όπως προαναφέραμε στις συμφωνίες με Πρίγιοβιτς και Γκάρι Ροντρίγκες, μεσολάβησε ξανά ο νεόκοπος μάνατζερ.

Ο τελευταίος εκτός από την Σαουδική Αραβία όπου αποτελεί τον εκλεκτό των περισσότερων προέδρων για μεταγραφικά deals, έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις σε Νιγηρία και Τουρκία.

Είναι χαρακτηριστικό πως η εταιρία του μέσα στο 2018 έκανε τις πέντε από τις εφτά μεγαλύτερες μεταγραφές Νιγηριανών ποδοσφαιριστών παγκοσμίως!

Επίσης εκπροσωπεί τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Γαλατασαράι. Πρόκειται για τον Σενεγαλέζο μέσο Μπαντού Εντιαγιέ, τον Νιγηριανό φορ Ονιεκούρου αλλά και τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό Γιουνές Μπελχαντά. Στα αξιοσημείωτα και η μεταγραφή του Γάλλου στράικερ Γκομίς από την Γαλατασαράι στην Αλ Χιλάλ έναντι 6 εκατ. ευρώ.

Τα ποσά από τις μεταγραφές παικτών σε Σαουδική Αραβία και Τουρκία προκαλούν ζάλη και δεν αποκλείεται με την μετακίνηση του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ, ο Ντ’ Αβιλά να ρίξει ακόμη περισσότερο το βάρος του στη Super League. Συνολικά για τους Πρίγιοβιτς και Ροντρίγκες η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε σε ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι 20 εκατ. ευρώ, ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές θα εισπράξουν συνολικά πάνω από 45 εκατ. ευρώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: