Αυτός είναι ο Έλληνας πολιτικός που η σύζυγος του τον εξυμνεί για τις ερωτικές του επιδόσεις (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Είναι από τους πιο διάσημους πολιτικούς και δημοσιογράφους σε όλο τον πλανήτη, από τους πιο λαοφιλείς και αγαπητούς στο κοινό όλων των ηλικιών. Δεν είνα τυχαίο, ότι ενώ έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση, οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν ανάμεσα στους πρώτους στη θετική γνώμη του κοινού.

Αυτή τη φορά όμως το όνομα του βρέθηκε πρωτοσέλιδο παντού, για έναν διαφορετικό λόγο. Η σύζυγος του, Ali Wentworth, έκανα αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, δίνοντας συνέντευξη, στην οποία εξυμνεί τις ερωτικές τους επιδόσεις του Τζώρτ Στεφανόπουλος, μετά από 17χρόνια γάμου.

Στο βιβλίο της “Go ask Ali”, δηλώνει πως κάνουν έρωτα πολλές φορές την εβδομάδα, και αυτό είναι η αιτία που έχουν χάσει φίλους.

 

«Όταν φτάνει η στιγμή που με ρωτάνε “Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τον άντρα σου;”, παίρνω βαθιά ανάσα και το λέω! Έχω χάσει φιλίες εξαιτίας αυτής της ερώτησης… Οι γυναίκες ουρλιάζουν λες και τους εξομολογήθηκα πως πυροβόλησα τον σκύλο μου! Μια από αυτές πάντα κοπανάει το χέρι της στο τραπέζι. Κάποτε μια φίλη μου έσπασε ένα ποτήρι από το σοκ. Συγγνώμη που θέλουμε ο ένας τον άλλο! Χριστέ μου!» αναφέρει η χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: