Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την πτώση του 45χρονου από τον 6ο όροφο: «Ήταν σαν να έπεσε βόμβα»

Κοινοποίηση:
1

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής, όταν ένας 45χρονος άνδρας στο Γαλάτσι έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας αλλά κατάφερε να σωθεί αφού προσγειώθηκε πάνω σε τέντα, όπως στις ταινίες. 

Παρ’ όλο που σώθηκε όμως δεν σημαίνει πως και η τέντα την έβγαλε… καθαρή.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, ο 45χρονος δεν έχασε τη ζωή του καθώς προσγειώθηκε σε τέντα φούρνου-ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από την πολυκατοικία.

Οι γείτονες ξαφνιάστηκαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε από την πτώση του άνδρα και αμέσως βγήκαν στα μπαλκόνια προκειμένου να δουν τι ακριβώς συνέβη. Στη θέα του 45χρονου που βρίσκονταν πάνω στην τέντα του καταστήματος, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο έσπευσαν και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί δεν έχουν γίνει γνωστά.

«Ηταν σαν να έπεσε βόμβα»

Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικά είναι τα όσα διηγήθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Χωριάτικο», πάνω στην τέντα του οποίου προσγειώθηκε ο 45χρονος άνδρας μετά την πτώση του. Συγκεκριμένα είπε:

«Η πτώση του άνδρα ακούστηκε σαν βόμβα. Μιλάμε για τεράστιο θόρυβο ο οποίος ακούστηκε πέντε τετράγωνα πιο κάτω. Από ότι πληροφορούμαστε τώρα είναι καλά στην υγεία του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: