Αυτοκτόνησε η Γκαμπριέλα αφού έμαθε την αλήθεια στην γιορτή της

Κοινοποίηση:
gfh

Η 18χρονη Γκαμπριέλα από την Ρωσία αφού ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Φίλυρο, αυτοκτόνησε μέρα μεσημέρι 8 Νοεμβρίου αφού της είπε η θεία της ότι είναι υιοθετημένη.

Όλα έγιναν όταν η νεαρή κοπέλα πήγε επίσκεψη στο σπίτι των συγγενών της αφού την κάλεσαν για να της ευχηθούν χρόνια πολλά. Τα ”χρόνια πολλά” της μετατράπηκαν σε εφιάλτη επειδή η θεία της αποκάλυψε ότι είναι υιοθετημένη και ότι οι βιολογικοί της γονείς ζουν στην Ρουμανία.

gfh1

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι επικρατούσε πανικός, η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να φύγει από το σπίτι, κατευθύνθηκε σε ένα κοντινό φαρμακείο, αφού αγόρασε φάρμακα, τα κατανάλωσε και πέθανε.

Στο σημείο έφτασε άμεσα το ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για το άτυχο κορίτσι, είχε είδη ξεψυχήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο φαρμακοποιος δεν την ειδε αναστατωμενη? Και ποσα φαρμακα και ποια της εδωσε χωρις συνταγη??

  2. Σύμφωνώ αν είναι υοθετημενο το παιδι πρεπει να του το λενε απο μωρο.Παντως δεν λυπάμαι κανέναν που αυτοκτονεί γιατί αυτήν την στιγμή υπάρχουν έξω χιλιάδες άνθρωποι που αργοπεθαίνουν από ανίατες ασθένειες και διψάνε για ζωή και συνεχίζουν να αγωνίζονται.Αυτοι είναι οι μαχητές της ζωής ήρωες της καθημερινότητας που πεθαίνουν στην αφάνεια.Και η κοινωνία δεν τους γνωρίζει..ούτε ο θάνατος τους μπαίνει στα sights …είναι απλοι άνθρωποι που διψάνε για ζωή μέχρι την στιγμή που η ψυχή τους φεύγει από το σώμα τους!

  3. Αυτά τα λες στο παιδί όταν το παιδί είναι ακόμα μωρό για να ξέρει την αλήθεια και να μην μεγαλώσει μέσα σε ένα ψέμα. Όταν το μαθαίνει μετά από άλλους λογικό είναι να πάθει σοκ και να νιώσει προδομένο από όλες τις πλευρές. Να λέτε τις αλήθειες στα παιδιά όσο είναι νωρίς και να μην τα κοροϊδεύετε.

  4. Τι σχέση έχει το φάντασμα του κομμουνισμού;;κοινωνικές προεκτάσεις έχει το θέμα και σε όλες τις χώρες ανεξαρτήτως κομμουνισμού παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα… να ξέρεις μάλλον ότι λόγω κοινωνικού κράτους πρόνοιας ήταν πολύ μειωμένα τα ποσοστά τέτοιων περιστατικών..όσο για το αν ρωτήσεις τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες από έρευνες και μελέτες που έχουν γίνει να ξέρεις ,ότι παρά τα λάθη που έγιναν, αναπολούν τον σοσιαλισμό και τις κατακτήσεις του.. ήταν καλό φάντασμα τελικά

    1. Αυτοί που αναπολούν το σοσιαλισμό είναι λίγοι. Αλλά το περιστατικό της αυτοκτονίας έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία του ατόμου. Κρίμα το κορίτσι.

    2. ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Έπρεπε να ζούσες εκεί, να δούμε σήμερα τι θα έλεγες. Εκτίθεσαι σε όσους τα έχουν ζήσει από πρώτο χέρι. Άντε καλά την έβγαλες με γιατί ζεις στην Ελλάδα και πουλάς θεωρία. Κόσμος και κόσμος έλιωσε από την καταπίεση, τους άνευ λόγου και αιτία διωγμούς και την στενοχώρια. Περνούσαν τόσο καλά που οι υπερτυχεροί αυτομολούσαν στην Δύση. Και αν μιλήσεις και με παιδιά μεγάλων στελεχών του κκε που με το παιδομάζωμα βρέθηκαν από εδώ κι από κει εντός χωρών του καθεστώτος θα σου πουν πόση βρώμα και δυσωδία υπήρχε σε όλο το κόμμα. Κάτσε εσύ τώρα να μασάς κουμμουνιστικά παραμύθια.

  5. Καλα, αυτη η θεια της κοπελας, τι ειχε στο μυαλο της;Το δολοφονησε με τον τροπο της το κοριτσι…καλο του ταξιδι…κριμα, πολυ κριμα…

  6. Το φάντασμα του κομμουνισμού ακόμα και σήμερα βασανίζει τους λαούς της ανατολικής Ευρώπης.
    Κρίμα το κοριτσάκι που δυστυχώς έμπλεξε με προβληματική οικογένεια που δεν γνώριζε καν πως να ανακοινώσει ένα τέτοιο γεγονός.

  7. Φανταστείτε τι απάνθρωπο και φρικτό τρόπο βρήκε η συγγενής της να της ανακοινώσει απότομα και μάλιστα εν μέσω άλλων συγγενών της και μάλιστα τη μέρα της γιορτής της οτι ήταν υιοθετημένη, ενώ άν είχαν τέτοια πρόθεση θα έπρεπε να την προετοιμάσουν, και εν ανάγκη ανάλογα και με την ιδιοσυγκρασία της, που σίγουρα θα την ήξεραν, να ζητούσαν και τη βοήθεια ειδικού επιστήμονα!! Κρίμα που χάθηκε το κορίτσι!!

    1. ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΝ ΟΑ ΑΥΤΑ….ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΓΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ Κ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑΣ Κ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΟΥ…….ΙΔΟΥ Κ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ-ΣΟΡΟΣ….

      1. Έλεος,αυτό έχεις να σχολιάσεις;χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή..τον αντικομμουνισμό και τη χολή σου βρήκες ώρα να τα κολλήσεις που δε κολλάνε.. ντροπή σου

Comments are closed.