Αυτοί όλοι θα ψηφίσουν! Υπάρχει σωτηρία;; Κάνουν ουρές μέσα στο ψοφόκρυο για το βιβλίο του «Ντάνου» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Ελπίζω να σας αρέσει» είχε δηλώσει μέσω Instagram o Γιώργος Αγγελόπουλος για το βιβλίο του με τίτλο «Ντάνος». Και το περασμένο Σάββατο πολλοί ήταν εκείνοι που αψηφώντας το κρύο, σχημάτισαν ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια υπογραφή του Γιώργου Αγγελόπουλου, στο πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.

Στο πρώτο πολυσυζητημένο βιβλίο του Γιώργου  Αγγελόπουλου, περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του τηλεοπτικού «Ντάνου» που οι τηλεθεατές γνώρισαν μέσα από το παιχνίδι  «Survivor» και παρακολουθούν στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ».

Στο βιβλίο «Ντάνος» ο δημοφιλής τηλεστάρ μιλά επίσης για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και για άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες, μάλλον δίνουν και μια πρώτη εικόνα για τις πωλήσεις του βιβλίου το οποίο  θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 28 Φεβρουαρίου.

Φωτό: NDP

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ενα κλασσικο παραδειγμα του συστηματος της τηλεορασης,σε γουσταρουνε σε κανουν σταρ στο αψε σβησε, σε χειραγωγουν σε κανουν ενα αντικειμενο και σε πουλανε και οταν στερεψεις σε πετανε βλ.μικρουτσικος ολα αυτα τα κανουν σε σενα που αγοραζεις οτι θελουν οταν θελουν με λιγα λογια στο επιβαλλουν να το αγορασεις, οχι με το ζορι,δεν καταλαβερσ οτι εισαι ενα πιονι που κανεισ οτι του πουνε,δεν το καλαβες δεν εισαι ο μονος-η-ο…τα ξαναλεμε

  2. ρε που φτάσαμε…..αυτά τα ηλίθια θα ψηφίσουν για το μέλλον των παιδιών μου

Comments are closed.