Αυτοί σφυρίζουν ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Κοινοποίηση:
diaititis

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων σε Champions League και Europa League αυτή την εβδομάδα. ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν τους τελευταίους τους αγώνες, με τους δυο δεύτερους να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα “σφυρίξουν” τα ματς των ελληνικών ομάδων.
Η ΑΕΚ θέλει να αποχαιρετήσει το Champions League με μια καλή εμφάνιση στη Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα. Το παιχνίδι της Τετάρτης (12.12.2018)στο “Ντα Λουζ” θα διευθύνει ο 40χρονος Σκωτσέζος διαιτητής, Μπόμπι Μάντεν, ο οποίος είχε σφυρίξει τη φετινή αναμέτρηση Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1. Βοηθοί του θα είναι οι Αλιστερ Μάδερ, Σιν Χαρ, επιπρόσθετοι οι Ντόναλντ Ρόμπερτσον, Αλαν Μουίρ και τέταρτος ο Ντέιβιντ Ρουμ.

Την Πέμπτη (13.12.2018), ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Μίλαν -στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η UEFAόρισε τον Γάλλο Μπενουά Μπαστιέν για να σφυρίξει την αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”. Βοηθοί του 36χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Χικάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέ, επιπρόσθετοι οι Μπενουά Μιγιό, Ζερόμ Μιγκελγκορί και τέταρτος ο Φιλίπ Ζενέ. Ο Μπαστιέν είχε σφυρίξει τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί με 1-0, αλλά και την αναμέτρηση Μπιλμπάο – Παναθηναϊκού (1-0).

Όσον αφορά τον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα (13.12.2018), η UEFA όρισε τον Γερμανό Τομπίας Βελτζ. Βοηθοί του θα είναι οι Φόλτιν και Χέκερ, επιπρόσθετοι οι Φριντζ και Ντίνκερ, ενώ τέταρτος διαιτητής, θα είναι ο Ντόμινικ Σάαλ. O Βελτζ έχει οριστεί ξανά σε παιχνίδι του “δικέφαλου του Βορρά” στην Ευρώπη… Ήταν στις 6 Αυγούστου του 2015, στο 1-1 στην έδρα της Σπάρτακ Τρνάβα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: