Αυτοί μας έκαψαν. Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών: “Στις 9 το βράδυ είχαμε εντοπίσει πάνω από 50 νεκρούς. Ήξεραν…” Το ρεπορτάζ της αλήθειας και της φρίκης

Κοινοποίηση:
MYA

 Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροήν,  σε ένα μαζικό έγκλημα, με παράλειψη δημοσίου λειτουργήματος, παράβασης καθήκοντος, εγκατάλειψη θέσης, από τους μαφιόζους της κόκκινης “σφηκοφωλιάς”

Όλα όσα θα διαβάσετε είναι προιόν ρεπορτάζ, με μαρτυρίες φρίκης. Όποιος έχει ενστάσεις, ξέρει που θα μας  βρει. Εδώ σε αυτή τη σελίδα όλα γράφονται με ονοματεπώνυμνο κι όχι με την κουκούλα των φαντασμάτων, όμοια με αυτά που έφταιξαν, πήραν ανθρώπους στο λαιμό τους και τώρα κρύβονται στο βάθος ενός δολοφονικού κρατικού κομματικού μηχανισμού που τους καλύπτει για να μην πληρώσουν για τα ανομήματα τους.

mati-map_1

ΜΑΡΤΥΡΙΑ 1: Λίγο πριν περάσει η φωτιά και κατακάψει τα πάντα στον Μαραθώνα, στη Ραφήνα και στο Μάτι. Κατά τον αξιωματικό της τροχαίας Αγίας Παρασκευής που βγήκε “στημένος” στην τηλεόραση, περιπολικό της αστυνομίας ή της τροχαίας Μαραθώνα-Νέας Μάκρης, δέχεται εντολή να αποκόψει και στο τέλος να κλείσει τον δρόμο στους παραθεριστές και στους λουόμενους  που εκείνη την ώρα αποπειρώνται να συνεχίσουν την διαδρομή τους, πανικόβλητοι, για να φύγουν από τον καπνό και τη λαίλαπα που πλησιάζει απειλητικά στην πλάτη τους μυρίζοντας τον θάνατο που έρχεται για να τους κυκλώσει. Την εντολή να τοποθετηθεί οδικό ” φράγμα’ και να κοπεί η λεωφόρος, λογικά πρέπει να την έχει δώσει υπηρεσιακά ο ανώτερος, δηλαδή ο αξιωματικός , Αργύρης Μπακαλώνης, διοικητής τροχαίας β/α Αττικής με έδρα την Αγία Παρασκευή. Ο ίδιος μετά την εκατόμβη, φέρεται να έχει δηλώσει στους ανωτέρους του πως δεν πρόλαβε να βρεθεί στην φλεγόμενη περιοχή γιατί τον …  πρόλαβαν οι φλόγες και τον απέκλεισαν. Ο Μπακαλώνης υπήρξε υπασπιστής του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Νίκου Παπαγιαννόπουλου, την περίοδο που εντύπωση είχε προκαλέσει η μετακίνηση στο αρχηγείο πανέμορφης ξανθιάς ανθυπαστυνόμου που μέχρι τότε υπηρετούσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ανθυπαστυνόμος φερόταν ως στενή φίλη του κυρίου Μπακαλώνη, αλλά η ξαφνική μετακίνησή της προκάλεσε τότε τις εύλογες απορίες για το πως άφησε μια θέση σε τόσο επίζηλη υπηρεσία όπως η ΔΗΕ και μάλιστα τις ημέρες που ο  τότε διοικητής της Μάνος Σφακιανάκης,  βρισκόταν σε αποστολή στο εξωτερικό και αγνοούσε αυτή τη μετακίνηση.

tsipras-main03

Είναι ο αξιωματικός που βγήκε την Παρασκευή το βράδυ, στην Τι βι και είπε: “Ο ανώτερός μου ταξίαρχος της Β.Α. Αττικής, μου έδωσε εντολή να κλείσω το δρόμο”. Τον αξιωματικό καίει η ίδια η πρώην γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα: “Μας φράκαραν και μας έριξαν στο μονοπάτι δεξιά μας. Ήμουν από τους τυχερούς που μπήκα πρώτη και έφτασα στα βράχια. Εαν αργοπορούσα, τώρα δεν θα ζούσα”.

Ανώτερος του Μπακαλώνη είναι ο σημερινός Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, Σπανουδάκης Νικόλαος, ταξίαρχος από την Κρήτη. Που ήταν εκείνη την ώρα; Επίσης, ο Γαδάρχης, υποστράτηγος Παπαζαφείρης, που ήταν επίσης εκείνη την ώρα; Έχουν ή δεν έχουν υπηρεσιακά τεράστιες ευθύνες οι δύο αξιωματικοί; Ας ελεχθούν από τον εισαγγελέα.

μπακαλονης1

-ΜΑΡΤΥΡΙΑ 2: Αξιωματικός του Λιμενικού σώματος και της ενεργούς και πάντα μαχόμενης και δυνατής Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, ξαναθυμάται: “…Ο οικισμός στο Μάτι ανήκει διοικητικά στον Μαραθώνα, δηλαδή στον Ψινάκη. Ώρα 18:50 και ενώ μαζί με τους συναδέρφους έχουμε αντιληφθεί ότι κάτι κακό συμβαίνει στην περιοχή, τηλεφωνούμε στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για να πάρουμε εντολές από τον Καπάκη, τον επικεφαλής για το τι πρέπει να κάνουμε. Τα τηλέφωνα δεν απαντούν, δεν αποκρίνεται κανείς, το κέντρο είναι νεκρό και όλοι είναι εξαφανισμένοι. Λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να πάμε εκεί μόνοι μας, αν και γνωρίζουμε ότι το περιβόητο “σχέδιο κρίσης” εκπονείται από την Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας. 40 άτομα από την ΜΥΑ. ( Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών), φθάνουμε πριν από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας και επιχειρούμε. Μέχρι τις 4 το ξημέρωμα Τρίτης, κατορθώνουμε να διασώσουμε πάνω από 470 άτομα και στη συνέχει, ο αριθμός των διασωθέντων φθάνει τους 700. Που ήταν η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, ρωτήστε τον κ.Καμμένο”, καταλήγει ο “Ράμπο” του λιμενικού.

pyrosvestis1

Το ρεπορτάζ της φρίκης θα συνεχιστεί  με περισσότερα και πιο σοβαρά στοιχεία. Μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί και οι συγγενείς τους.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: