Αυτοί είναι που ματαίωσαν με την κατάληψη τους την συγκέντρωση των Ελλήνων πατριωτών στην Θεσσαλονίκη! Δείτε και Φρίξτε! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ο Διαβολος πατησε το ποδι του στην γη.Μετανοητε.Ηρθε η ωρα της κρισης

  2. Τα παράσιτα της κοινωνίας βγάλανε γλώσσα και είπα να πεθάνει η Ελλάδα!
    Δεν μου κάνει εντύπωση όλα αυτά τα παράσιτα δεν έχουν πατρίδα δεν έχουν πίστη τό μόνο που έχουν είναι η πατρίδα και η λατρεία του κώλου τους.

  3. Να πατε στο διαολο εσεις κι ετσι θα ζησουμε εμεις και η πατρις.

  4. ΘΕΟς ΦΥΛΑΞΕΙ.Γεμισαμε τραβελοπουστες,ουνα μου χαθητε βορομοπουστες.

  5. Ούτε αλλοδαποί, ούτε συριζαίοι, ούτε βέβαια νουδούλες, είναι οι γνωστοί μυστικοί (τι μυστικοί βέβαια, αφού όλοι τους ξέρουν) ασφαλίτες που τους χρυσοπληρώνουμε για να τεμπελιάζουν ή για να κάνουν μ@λ@κίες!!! Δυστυχώς όλα τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα κατάντησαν την χώρα μας έτσι!!!

  6. Νεοδημοκρατες ειναι και το κανουν για αντιπερισπασμό ξυπνατε γιδια

  7. Ψηφοφοροι του συριζα αυτα ειναι τα αποτελεσματα του ψηφοδελτιου σας και οχι μονο.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΗΝ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ.σκεφτείτε τα παιδια μας την πατριδα μας την ιστορια μας τους προγόνους μας πανω απολα και μετα ψηφιστε.οχι ελαφρα την καρδια ψηφο.πατε απαντες να ψηφισετε.αφηστε ρουσφετια κομματων στην ακρη και μην ακουτε υποσχέσεις κανενος.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

  8. ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  9. Ο,τι δώσατε θα λάβετε.
    Αφου θέλετε να ζήσετε εσεις, αυτή θα είναι και η τιμωρία σας- θα ζειτε χωρις σταματημό..
    Να κοιμαστε και να ξυπνατε κουρασμενοι.
    Να πεινάτε και να μην βρισκετε τροφή.
    Να μιλατε και να μην σας ακουν.
    Να κρυώνετε συνεχεια και κανενα ρουχο να μην σας ζεσταίνει.
    Να ερχονται οι ερυνιες μες στο κεφάλι σας και να μην μπορείτε να τις σταματήσετε.
    Να αρρωσταινετε με φριχτους πονους και καμια θεραπεια να μην βρίσκεται.
    Ο τωρινός σας φιλος να γινει ασπονδος εχθρος.

  10. Βρομερα ερπετα η Ελλαδα δεν προκειται να πεθανει, εσεις μπορει!!!!!! Ξεκουμπιστητε απο την χωρα οσο γινεται πιο γρηγορα, γιατι οταν ξυπνισει αυτος ο λαος, που τωρα κοιμαται δυστυχως, δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε παλιοαποβρασματα!!!!!!!

  11. με αποδυναμωμενη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτα θα ζειτε καθε μερα…….
    το μελλον των παιδιων σας θα ειναι η ομοφυλοφυλλια…..
    με το ζορι θα τα κανουν gay

    1. Γιατι οταν ηταν δυνατη ειδαμε τη μαλακιες εκανε………………….δεν κανουν αυτοι ρε ξυπνα…….

  12. Ο/Η ΕΛΕΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ λέει:

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΤΣΑΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!

  13. Οι ΨΟΦΟφόροι του ΨΥΡΙΖΑ επί το έργον…

    Ετοιμαστείτε για ν αντιμετωπίσουμε όλ αυτά τα αποβράσματα με τον ανάλογο ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ καθώς και το ωτου από τον σουλτάνο..Όλαυτα θα γίνουν ΤΑΥΤΟΧΤΟΝΑ…
    ΕΛΛΗΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ…

    ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ….

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ,ΑΙΧΜΗ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ..τα κάνουν ΜΟΝΟ ΕΔΩ,ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ…..

    Σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟ,ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ…

    Έχουμε ν αντιμετωπίσουμε σαν ΛΑΟΣ, Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…..

  14. Η πέμπτη φάλαγγα έχει απλώσει πλοκάμια παντού. Ποιός τούς χρηματοδοτεί όλους αυτούς;

  15. Σκουλίκια δεν είσαστε Έλληνες σίγουρα, η φάρα σας ποιος ξέρει Απο που κρατάει. Το να είσαι Έλληνας μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθεις. Εσείς απτό πολιτισμό μας δεν πήρατε τίποτα παραμείνετε εκεί στο χώμα να σερνεστε.

  16. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ…2Η ΤΙΜΟΘΕΟΥ 3:2-5 οι ανθρωποι τις τελευταιες μερες θα ειναι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζονικοί, υπερήφανοι, φιλοκατήγοροι και ύβρισται, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, χωρίς ιερόν και όσιον,γυμνοί και από την στοιχειώδη στοργήν προς τους οικείους, αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι, διαβολείς και συκοφάνται, άγριοι και σκληροί, χωρίς καμμίαν αγάπην προς το αγαθόν, προδόται, παράφοροι και αυθάδεις, φουσκωμένοι και σκοτισμένοι από οίησιν, θα αγαπούν περισσότερον τας ηδονάς παρά τον Θεόν, άνθρωποι που θα έχουν το εξωτερικόν σχήμα και την εμφάνισιν της ευσεβείας, θα έχουν όμως αρνηθή την δύναμίν της. Φεύγε μακρυά από αυτούς…ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΛΟΑΤΚΙ-ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΙΦΑ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔΟΥΛΟΥΣ-ΙΣΛΑΜ…ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑΧΕΙ ΠΟΛΥ “ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ” ΝΑ ΚΑΝΕΙ!

  17. Αυτό το μίσος και αυτά τα λόγια δεν βγαίνουν απο Έλληνες, βγαίνουν καθαρά απο αλλοδαπούς που αλλάξανε ονόματα και μάθανε την γλώσσα στο ελληνικό σχολείο που πληρώσαμε εμείς. Να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουν τα παράσιτα. Τα παράσιτα πεθαίνουν όταν δεν έχουν κάποιον κύριο αυτόνομο οργανισμό να τρέφονται, αυτό δεν το ξέρουν οι αμόρφωτοι; Για τα χάλια τους φταίνε μόνο οι ίδιοι και οι επιλογές τους, να σηκωθούνε να φύγουν όλοι τους, όπου δεν σ’αρέσει φεύγεις, εγώ αυτό ξέρω. Στην φωτογραφία διακρίνονται οι σκατόψυχες λεσβίες, αναγουλιάσαμε. Έ όχι αν η Ελλάδα αποτελείται αποκλειστικά απο τέτοια όντα καλύτερα να βουλιάξει μαζί με το λιώσιμο των πάγων. Δεν την χαρίζουμε στα εκτρώματα της φύσης.

  18. Κοίτα μούτρα! Κοίτα σουλούπια! Κοίτα κάτι άπλυτα πατσαβούρια με θράσος χιλίων ορκ!

    Παράσιτα της κοινωνίας!

    Μιάσματα!

Comments are closed.