Αυτή είναι όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Την αποκάλυψε ο Ουγγαρέζος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το πρωί της Πέμπτης στην ενότητα «Μέχρι να έρθει η Φαίη», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Είπαμε χτες, ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση από το Open αλλά τη βολιδοσκόπησε γνωστός παρουσιαστής της ψυχαγωγίας. Αυτό αν το συνδυάσετε με το γεγονός ότι η Μπάγια παραμένει στον ΑΝΤ1… δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο άλλωστε στον ΑΝΤ1, είμαστε ένα!» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το χρονικό

Η νεαρή δημοσιογράφος από την περασμένη Τετάρτη δεν έχει εμφανισθεί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1, με τα δημοσιεύματα να μιλούν για έντονο καβγά μεταξύ της ίδιας και του κεντρικού παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την περασμένη εβδομάδα το γεγονός, αναφέροντας στον αέρα της εκπομπής: «Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος… Αυτά είναι μία οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε προς τα έξω… Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας γιατί έχει τα γενέθλιά της».

Την ίδια στιγμή, η επίσημη θέση του καναλιού του Αμαρουσίου είναι ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου βρίσκεται σε χρήση της άδειάς της, ενώ η ίδια η δημοσιογράφος αρνείται να απαντήσει σε μηνύματα και τηλέφωνα που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο έντονος καβγάς και η παραίτηση

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» αναφέρει ο σοφός λαός και στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδεικνύεται περίτρανα. Ο Κώστας Τσουρός, ένας άνθρωπος που δούλεψε για χρόνια στον Ant1 και διατηρεί άψογες σχέσεις με συναδέλφους του σταθμού, ανέφερε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha ότι γνωρίζει για τον καβγά που δημιουργήθηκε.

«Αυτά που θα σας μεταφέρω είναι από αυτόπτες μάρτυρες. Γιατί δυστυχώς έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μπάγια Αντωνοπούλου όταν τελείωσε η εκπομπή τους μέσα στο πλατό. Αυτό σημαίνει ότι ήταν εκεί οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην εκπομπή, οπότε μας ενημέρωσαν αυτόπτες μάρτυρες ότι διαδραματίστηκε ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου. Δυστυχώς η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα τους δε λύθηκε. Όταν τελείωσε η εκπομπή, με το που έκλεισαν τα φώτα μέσα στο πλατό, ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να φωνάζει στην Μπάγια Αντωνοπούλου.

Αυτό που της έλεγε ήταν ότι δεν είναι δυνατόν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής να ασχολείσαι με το κινητό σου και να στέλνεις μηνύματα και να σερφάρεις. Ήταν πάρα πολύ άσχημος ο τρόπος του Γιώργου Παπαδάκη. Η Μπάγια Αντωνοπούλου έβαλε τα κλάματα και επειδή συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης να της φωνάζει, η Μπάγια σηκώθηκε και έφυγε κλαίγοντας, διότι δε μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση. Η Μπάγια λείπει από την εκπομπή όχι επειδή είναι άρρωστη, ούτε επειδή πήρε την άδεια της, αλλά γιατί αποφάσισε να μην πάει στην εκπομπή. Ήθελε να ηρεμήσει. Και από ό, τι ξέρω, υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για παραίτηση της από την εκπομπή», είπε ο Κώστας Τσουρός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: