Αυτές είναι οι πιο παράξενες θεραπείες ομορφιάς των διάσημων για να φαίνονται νεώτεροι

Κοινοποίηση:
1

Πολλά είναι τα μυστικά ομορφιάς και οι θεραπείες που υπόσχονται θαύματα, αλλά πώς θα αντιδρούσατε αν ακούγατε ότι υπάρχουν άνθρωποι που λούζονται με coca-cola, κάνουν απολέπιση με άμμο γάτας ή χρησιμοποιούν κόλλα ως gel για τα φρύδια; Κι όμως, αυτές είναι κάποιες από τις παράξενες συνταγές ομορφιάς που ακολουθούν διασημότητες, όπως η Blake Lively και η Nicole Kidman. Οι διάσημες, αν και έχουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν για την περιποίησή τους προϊόντα που προορίζονται για άλλες χρήσεις.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από αυτές:

Θεραπεία με βδέλες ακολουθεί η Ντέμι Μουρ και αυτό ισχυρίζεται πως είναι και το μυστικό ομορφιάς της. Η ηθοποιός όπως λέει θεωρεί τη βδέλα είναι το καλύτερο “αντιοξειδωτικό”.

Και η Κιμ Καρντάσιαν έχει επιλέξει μια από τις πιο ακριβές και αποτελεσματικές θεραπείες για το πρόσωπό της, το Vampire πρόσωπο με το ίδιο της το αίμα! Η βαμπιρική θεραπεία βασίζεται στις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος.

Δύο είναι τα βασικά μυστικά της Γκουίνεθ Πάλτροου, το λάδι καρύδας και το δηλητήριο φιδιού!

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, η Γκουίνεθ – όπως κι άλλες celebrities – ακολουθούν θεραπείες ομορφιάς με βάση το δηλητήριο των φιδιών που δρα σαν ένα φυσικό (πιο ελαφρύ) μπότοξ που εξαφανίζει τις ρυτίδες.

Όσο για τα κατάλευκα δόντια της, η Γκουίνεθ επιλέγει λάδι καρύδας, το οποίο το τιμά ιδιαιτέρως. “Χρησιμοποιώ πολύ το λάδι καρύδας, στο πρόσωπο, το δέρμα, τη μαγειρική” έχει δηλώσει η ίδια και δίνει συμβουλή για λευκά δόντια: πλύσεις με λάδι καρύδας για 20 λεπτά.

Η Μπάρ Ραφαέλι έχει επιλέξει θεραπεία προσώπου με χρυσό. Η χρυσοθεραπεία βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και αποκαθιστά την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλεί η φωτογήρανση.

Τη θεραπεία κατά των ρυτίδων με δηλητήριο φιδιού λέγεται πως έχει δοκιμάσει και η Κέιτι Χόλμς όπως επίσης και του…. πλακούντα.

Τη θεραπεία προσώπου με το δηλητήριο φιδιού λέγεται πως έχει δοκιμάσει και η Μαντόνα

Πόσες φορές σας έχει κουτσουλήσει πουλί και σου έχει χαλάσει την ημέρα; Η Βικτόρια Μπέκαμ πάντως τις κουτσουλιές των πτηνών τις έχει για να κάνει μάσκα προσώπου. Οι κουτσουλιές είναι πλούσιες σε άζωτο και γουανίνη, ένα αμυνοξύ που κάνει καλό στην επιδερμίδα.

The 'bird poop' facial is popular with celebrities like Victoria Beckham

Τη θεραπεία με κουτσουλιές αηδονιών έχει επιλέξει κι ο Τομ Κρουζ. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως τα αποτελέσματα της μάσκας που αποτελείται από τα περιττώματα του πτηνού μαζί με νερό και ρύζι έχει καταπληκτικό αποτέλεσμα καθαρίζοντας την επιδερμίδα από τους πόρους και της δίνει λάμψη!

Ακούγεται παράξενο αλλά σύμφωνα με τη Σάντρα Μπούλοκ η κρέμα για τις αιμοροϊδες, έχει καταπληκτική εφαρμογή και στο πρόσωπο μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες.

Some stars put hemorrhoid cream under their eyes.

Η Μπλέικ Λάιβλι έχει παραδεχτεί ανοιχτά πως έχει μυστική συνταγή για τα τόσο λαμπερά μαλλιά της κι αυτό το διδάχτηκε από τη μαμά της. Πριν λουστεί απλώνει στις άκρες των μαλλιών της λίγη μαγιονέζα!

Παράξενο είναι το μυστικό ομορφιάς της Λέιντι Γκάγκα και προκαλεί αίσθηση. Για να αφαιρέσει το μακιγιάζ χρησιμοποιεί ταινία σελοτέιπ!

Τις ευεργετικές ιδιότητες της μπύρας για τα μαλλιά τις γνωρίζει καλά η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και κάνει συχνά μάσκα μπύρας για να έχει σούπερ λαμπερά μαλλιά. Όπως μάλιστα έχει δηλώσει μυρίζει από πάνω ως κάτω μπύρα για αρκετές ημέρες μετά τη θεραπεία.

Η απωλέπιση με κόκκους καφέ είναι το μυστικό της Χάλι Μπέρι για την κυτταρίτιδα.

Η pretty woman, Τζούλια Ρόμπερτς, χρησιμοποιεί ελαιόλαδο για απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. TO MISTIKO TIS NEOTITAS KRIBETE STIN KARDIA, ISE KALOS ANTHROPOS DEN GERAZIS, ISE KAKOS ANTHROPOS APO TA 35 GEMIZIS RETIDES GERAZIS…!!!

    O KALOS ANTHROPOS SE OLI TOU TI ZOI PARAMENI NEOS KE LAMBEROS…,HORIS PINELA KE MBOGIES !!!!!!!!!!!

Comments are closed.