Αυτά που δεν έδειξαν τα κανάλια! Το απαγορευμένο βίντεο από την Θεσσαλονίκη. ΒΟΜΒΕΣ από την Γεωργία Μπιτάκου! Ανταπόκριση ΣΟΚ μόνο στο makeleio.gr

Κοινοποίηση:
ΜΟΙΤΑΚΟΘ

Η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου κάλυψε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις με αφορμή την ομιλία Τσίπρα στη συμπρωτεύουσα. Δείτε τι σας έχουν αποκρύψει τα κανάλια της διαπλοκής.
Όλη η αλήθεια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. TO MEΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ…….ΑΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!

  2. Τσιπρα δημοκρατη ξερεις για τιποτα παρακολουθησεις απλων ανθρωπων και μεθοδευσεις μεσω της αστυνομιας και των δικαστων για να κλεψεις πνευματικες περιουσιες νεων ανθρωπων στο διαδυκτιο για λογαριασμο ημεδαπων και ξενων συμφεροντων που εχουν μεγαλη ιστορια στην θεσσαλονικη ως παροικια αλλα και σχεση με την Αμερικη?Που παρκαρα το αμαξι θυμασαι?….Χαφιε αλητη κοπριαααα παρακρατικη…..γκαγκαρατσα απο κατσικι ….ολη η Ελλαδα και η Θεσσαλονικη θα μαθει… ουαι και αλοιμονο σας…..

  3. Αυτοι ειναι οι κοκκινοι ανθελληνες μπασταρδοι που ψηφισατε .,.,.,

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

  4. Α ρε Παπαδόπουλε, μισές δουλειές έκανες. Διακοπές τους έστελνες στην Μακρόνησο ε;;; Να τα αποτελεσματα τωρα!!

  5. είσαστε φανταστική ευχαριστούμε για την αληθινή ενημέρωση και όχι διχαστική όπως σχεδόν όλοι οι έλληνες δημοσιογράφοι και πολιτικοί, να σας έχει ο θεός καλά

  6. Τσιπρααααα Δημοκρατη μου εσυυυυυ…..Ολοι φακελωμενοι ηταν απο ποιο μπροστα …Τσιπρα ζητω η Δημοκρατια σου….ζουμε σε μια διδακτορικη χωρα….

  7. Διαπομπη και λυντζαρισμα στους motherfuckers,the scums of the earth to clean up the country.Organize,organize,organize and leave differences on the side for your own good and of your children.Good luck with that nasty piece of work.

Comments are closed.