Αυλαία με «ντόρτια» για τον Παναθηναϊκό!

Κοινοποίηση:
ΠΑΟ - Παναιτωλικός

Με μία από τις κορυφαίες εφετινές του εμφανίσεις ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν που μας αποχαιρετά, συντρίβοντας με 4-0 τον Παναιτωλικό στο «άδειο» ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με… διπλή εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 14’ και ο Μακέντα πρόσθεσε δύο ακόμα τέρματα, στο 19’ και στο 40’, φτάνοντας έτσι τα 10 στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα 11 συνολικά. Ενώ ο Εμμανουηλίδης, που πέρασε αλλαγή στο 66’, σκόραρε στο 81ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Θεοχάρη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον 20χρονο άσο μάλιστα να δίνει και την ασίστ στον Μακέντα στο τρίτο γκολ της ομάδας του και γενικά να έχει πολύ καλή παρουσία!

Παράλληλα, ο Αρμενάκας ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα των «πράσινων», που ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με 36 βαθμούς, όσους και η ομάδα του Αγρινίου, η οποία μάλιστα ήταν καλύτερη στην επανάληψη.
Παναθηναϊκός (4-3-3): Κότσαρης, Θεχάρης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Στάικος, Τζανδάρης (77’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (79’ Αθανασακόπουλος), Αρμενάκας (66’ Εμμανουηλίδης).

Παναιτωλικός: (4-3-3): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης (66’ Αμαράλ), Πάουλο (85’ Μπελεβώνης), Γκούγκα, Λουσέρο,

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: