Ατύχημα για τον Γιάννη Βούρο – Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμά του

Κοινοποίηση:
giannis_vouros-860x524

Μια περίοδο ατυχίας φαίνεται πώς διανύει ο Γιάννης Βούρος. Ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, λίγες μέρες αφότου έπεσε θύμα κλοπής έξω από το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστεί, βρέθηκε στο νοσοκομείο

Ο λόγος; Σύμφωνα με το filadelfia-xalkidona.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης, γύρισε το πόδι του, ενώ περπατούσε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Το βράδυ και μετά από έντονους πόνους πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ζημιά στο μετατάρσιο και του τοποθετήθηκε γύψος.

Ο ίδιος, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με το πόδι του στον γύψο ενώ το περιποιούνταν οι γιατροί, ανακοινώνοντας στη λεζάντα που την συνόδευε ότι η θεατρική παράσταση «Σπασμένο γυαλί» ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της.

«Τελικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάποια στιγμή στα χέρια του μάγου Νίκου Σούρα θα πέσουμε. Πέρα από τα “ευχαριστώ” προς αυτόν, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους δημότες μας της Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας καθώς για λίγες ημέρες θα είμαι σχετικά δυσεύρετος αλλά και από τους θεατές της θεατρικής παράστασης “Σπασμένο γυαλί” καθώς οι παραστάσεις μετά μεγάλης μου λύπης είναι αυτονόητο ότι ματαιώνονται. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: