Αττική: Αυτοί είναι οι κλέφτες που παραμόνευαν σε ATM στα Νότια και Βόρεια προάστια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Untitled-1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν κλοπές στις περιοχές των Νοτίων και Βορείων προαστίων, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιάσθηκαν 14 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οχήματα και μία περίπτωση ληστείας στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βούλας, του Κορωπίου, της Ηλιούπολης και της Κηφισιάς.

ΣΑΡΑΦΗ Γεώργιο του Χρήστου και της Φρόσως, γεννηθέντα 21-9-1983 στη Λάρισα

ΣΑΡΑΦΗ Αλέξανδρο του Χρήστου και της Φρόσως γεννηθέντα στις 12-10-1979 στη Λάρισα

ΚΑΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟ Κοσμά του Βασιλείου και της Αναστασίας, γεννηθέντα στις 13-3-1973 στη Βέροια

ΒΙΛΑΝΑΚΗ Γεωργίου του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 4-11-1979 στο Βόλο

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 27-11-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν.

 Η δράση της οργάνωσης

Τα μέλη της σπείρας μετέβαιναν σε υποκαταστήματα τραπεζών και εισέρχονταν σε αυτά παριστάνοντας τους πελάτες, προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που πραγματοποιούσαν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών. Κατά την αποχώρησή των θυμάτων τους, ειδοποιούσαν τους συνεργούς τους, που περίμεναν έξω από τις τράπεζες, οι οποίοι ακολουθούσαν τα θύματα τους χρησιμοποιώντας διάφορα οχήματα είτε ιδιοκτησίας τους είτε νοικιασμένα.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αναδιπλούμενους σουγιάδες και μεταλλικά σύρματα προκαλούσαν φθορές-σκίσιμο στα ελαστικά των αυτοκινήτων που επέβαιναν οι παθόντες και αφαιρούσαν τις τσάντες με τα χρηματικά ποσά χωρίς εκείνοι να προλάβουν να αντιδράσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Κοψτε κατι φατσες που ληστευουν τον κοσμακη..βρωμιαρηδες

  2. Κλασικα πραγματα….δεν περιμενα να δω και κατι αλλο απο μια συμμορια σκατογυφτων….υπανθρωποι που στα κακασχημα σκατενια μουτρα τους καθρεφτιζεται η μαυρη ψυχη τους!

  3. ΓΥΦΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 300.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΡΙΞΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ………………..

  4. Ευτυχώς που δεν πέρασε και ο νόμος για τους βιασμούς! Θα έκαναν party οι γύφτοι, οι αλβανοί, οι πακιστανοί, οι μαύροι, οι μαροκοαλγερινοτυνησίοι κλπ λαθροκατσαπλιάδες!

  5. Γύφτοι ή καλύτερα Τσιγγάνοι υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, όχι μόνο στην Ελλάδα. Μονάχα που αν παρανομήσουν στις άλλες χώρες τιμωρούνται, όπως όλοι οι παράνομοι, ενώ στην χώρα μας χαίρουν μίας παράξενης ασυλίας. Σύμφωνα με ότι μου έχουν πει οι ίδιοι, οι κομματάρχες τους κάνουν πλάτες, αλλά και άλλες εξυπηρετήσεις, για να παίρνουν ψηφαλάκια. Πάρτε το χαμπάρι, δεν μας φταίνε ούτε οι Τσιγγάνοι, ούτε οι λάθρο, ούτε οι ανάρχες, ούτε κανένας άλλος, παρά μόνο οι πολιτικάντηδες! Αυτοί είναι η αιτία του κακού και φυσικά κι εμείς που πάμε και τους ψηφίζουμε σαν ζώα!!!

    1. Τα μπογαλάκια σου και ΣΕ ΨΥΧΊΑΤΡΟ, Ο ΧΡΉΣΤΗΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΔΩ σιχαμένος γύφτικο τρολλακι

    2. Σιγα ρε Σουηδε. Δες την σκατοφατσα σου στον καθρεφτη πρωτα.Κλασικε μαλ@κα.

    3. Σουηδέ, για πες αλεύρι. Ο λαθρομετανάστης σε γυρεύει. Ξέρεις ποιος λαθρομετανάστης, ε; Ο μουσουλμάνος, ένας απ’ τα εκατομμύρια που μάζεψε η κυβέρνησή σου στη Σουηδία και βιάζει και σκοτώνει τις σουηδέζες καργιόλες σας. Σε λίγο θα είστε μειοψηφία, γεμάτοι με μουσουλμανικά μπασταρδάκια. Η καλύτερη εξέλιξη που χρειάζεται η κωλοφάρα σας.

  6. Καραγυφταριό του κερατά.
    Μια ναπάλμ σε κάθε καταυλισμό και το πρόβλημα λύθηκε.

  7. Μόνο για την οδοποιία κάνουν αυτοι

  8. Μόνο οί τουρκόγυφτοι έχουν τέτοιες σκυλομουσούδες.Γνήσιοι υπάνθρωποι φιλαράκια τού
    Αλέξη πρέπει νά εξαφανιστούν από τήν Ελλάδα.
    Γιάννης

  9. Όταν ακούτε στα ΜΜΕ , ” ημεδαπός” η “Έλληνας” και πρόκειται για εγκληματίες , να έχετε στο νου σας και την εικόνα τους. Αυτήν εδώ των νεγροειδων υπανθρωπων .
    ΓΙΟΥΦΤΟΙ !!!
    Αυτοί σιγά σιγά , τόσοι που μαζεύτηκαν στην Ελλάδα , θα μας κάνουν να ντρεπόμαστε που λεγομαστε Έλληνες όπως και αυτοί , κάτι που είναι και ο απώτερος σκοπός των συμμοριτοκομμουνιστων , που τρέφουν για εμάς μεγάλο μίσος και πόθο να μας ταπεινώσουν δίνοντας ιθαγένεια σε όλους τους γιουφτους της γης….

  10. Oτι πρεπει για λιπασμα…. Μονο με κυβερνηση Χρ.Αυγης ομως.

  11. Αν αυτοί είναι Ελληνες εγω είμαι εξωγήινος από τον Αρη. Γύφτοι είναι αυτούς που προδότης έχει δώσει ελληνική ταυτότητα για ψήφους. Ελληνας προδότες δεν γίνεσαι αλλα γεννιέσαι.

  12. δυνατοι παικτες στην βδομαδα βγαινουν εξω και ορμουν στο χρημα

  13. Όπου ακούς ελληνοποιημενα ονόματα περίμενε γιουφτους αρκουδιαρηδες ξοφτιλεςςς

Comments are closed.