Ατζέντης Κουέστα: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τον Άρη»

Κοινοποίηση:
4540414

Ευτυχές τέλος αναμένεται να έχει στον Άρη σύμφωνα με όλες τις ενδείεξις η προσπάθεια του να διατηρήσει στο ρόστερ του Χουλιάν Κουέστα.

Ο ατζέντης του Ισπανού τερματοφύλακα ομπέρτο Βίγιας Σαθατορνί, τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις με τον Άρη είναι προχωρημένες, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά η συμφωνία είναι κοντά.

«Το θέμα της επέκτασης (του συμβολαίου) του Κουέστα είναι στάσιμο. Οι επαφές με τον Άρη είχαν οδηγήσει σε καλό σημείο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες δεν διευθετήθηκαν, προκειμένου να έρθουμε σε οριστική συμφωνία. Δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στον Άρη. Δεν μπορώ να αναλύσω τους λόγους που δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποια ζητήματα, στα οποία δεν έχει επέλθει συμφωνία, επκμένως πρέπει να συνεχίσουμε τις επαφές. Θεωρώ ότι εντός Μαΐου θα ξέρουμε οριστικά τι πρόκειται να συμβεί. Ο Χουλιάν περνά καλά στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, εκτιμά ότι πήρε ευκαιρία να παίξει στο υψηλό επίπεδο, αλλά πρέπει να τακτοποιήσουμε συγκεκριμένες εκκρεμότητες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: