16/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ασύλληπτη τραγωδία στον Άλιμο: Τον σκότωσε το τραμ – Έσωσε την βαφτιστήρα του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
20190814144218-580x435

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το μεσημεριανό μπάνιο ενός 61χρονου με την 9χρονη βαφτιστήρα του στον Άλιμο καθώς στην προσπάθειά του να περάσει απέναντι, παρασύρθηκε από το διερχόμενο τραμ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε έξω από την κεντρική είσοδο της Ακτής του Ήλιου και τελευταία στιγμή, ο άτυχος άνδρας κατάφερε να σπρώξει τη μικρή και να τη σώσει από βέβαιο θάνατο.

Σοκαρισμένος από την τραγωδία που παίχτηκε μπροστά στα μάτια του ένας νεαρός αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει: «Είδα τον άντρα με το κοριτσάκι να προσπαθούν να περάσουν απέναντι. Της κρατούσε το χέρι…Δυστυχώς δεν είχε δει το τραμ που ερχόταν με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραμ, έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω σε μια σιδερένια κολόνα. Το κοριτσάκι, σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ξυστά δίπλα του».

Την ηρωική προσπάθεια του 61χρονου για τη σώσει περιέγραψε και ο μηχανοδηγός του τραμ, στους αστυνομικούς της Τροχαίας, ο οποίος ακινητοποίησε τον συρμό, αλλά ήταν πλέον αργά.

«Δεν πίστευα ότι θα περάσουν απέναντι…Ξαφνικά τους είδα μπροστά μου. Ο άντρας πρόλαβε να σπρώξει με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε» είπε

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη σορό του άτυχου άντρα και τη μετέφερε στο Ασκληπιείο. Η 9χρονη που είχε πάθει σοκ έτρεμε από τον φόβο της μετά από αυτό που έζησε, ενώ λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της που έφτασε στον τόπο της τραγωδίας.

Μιλώντας στο notia.gr η μητέρα της 9χρονης είπε: «Μένουμε στη Συγγρού και ο νονός πήρε τη βαφτιστήρα για να πάνε για μπάνιο στην «Ακτή του Ήλιου». Δεν ξέρω πως ακριβώς έγινε, αλλά μου είπαν πως έσωσε από τον θάνατο και την κόρη μου. Την έσπρωξε ενστικτωδώς και σώθηκε».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: notia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΑΜ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ.
    ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!
    ΟΛΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΩ!

  2. Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατόν να μην δει καποιος ενα τραμ να ερχεται. Πρεπει να ηταν σχετικά κοντά τους. Οπως δεν βλέπουν μερικοι και τα τρένα. Ειναι δυνατόν;;;; Δεν ειναι παιχνιδάκια, ολόκληρα τρένα ειναι.
    Τι να πεις. Καλο του ταξίδι.

  3. ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΜΜ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΧ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ.ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

  4. Εκεί που οδηγούμε με την ησυχία μας, μας πετάγονται τα τράμ στο κεφάλι απάνω και κατά τύχη γλυτώνουμε. ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ τα γαμημένα. Καταστρέψατε τις πόλεις ρε μαλάκες μιζάκηδες. Και μετά φταίνε οι πεζοί..Όλα κάντε τα υπόγεια. ΕΛΕΟΣ ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΜΑΛΙΑΡΗ όχι άλλοι νεκροί!!

  5. Ξέφραγο αμπέλι όλο τό δίκτυο γραμμών τού τραμ .Πεζοί, Ζωα, Αυτοκινητα διασχίζουν τις γραμμές ακόμη καί κατά μήκος τών γραμμών (Βλέπε Παναθηναϊκό Στάδιο & Ζάππειο). Καιρός να το ξηλωσουν γιατί επί πλέον καταστράφηκαν οί δρόμοι περιπάτου πολλών περιοχών, τις οποίες διασχίζει πχ Γλυφαδα, Νεα Σμύρνη κοκ.

Comments are closed.