Αστυνομικός συνέλαβε 24χρονη μεθυσμένη και εκείνη τριβόταν επάνω στα “αχαμνά” του: «Σου αρέσει αυτό;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
cop

Το περιστατικό συνέβη σε αγώνα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου στην Αλαμπάμα. Πρωταγωνίστρια είναι μια 24χρονη με το όνομα Έιπριλ Τιλ η οποία συνελήφθη από την αστυνομία επειδή ήταν μεθυσμένη.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης της και ενώ το όργανο της τάξης της περνούσε τις χειροπέδες, η Έιπριλ τεντώνει τα οπίσθια της και αρχίζει να τρίβεται επάνω στον αστυνομικό ενώ με προκλητικό βλέμμα τον ρωτάει «Σου αρέσει αυτό εεεε;»

Ο αστυνομικός όμως σαν σωστός επαγγελματίας κάνει τη δουλειά του και δε δίνει καμία σημασία. Της περνάει τις χειροπέδες και τη βάζει στο περιπολικό.

Ορίστηκε δικάσιμος για τις 9 Δεκεμβρίου ενώ ο εισαγγελέας όρισε ως εγγύηση το ποσόν των 1000 δολαρίων.

Η Έιπριλ που μετάνιωσε όπως είπε για την στάση αυτή που είχε απέναντι στο όργανο της τάξης, σκέφτεται να γράψει μια επιστολή προς τον αστυνομικό με την οποία θα του ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Φανταστείτε να το είχε κάνει αυτο 24χρονος σε γυναικα αστυνομικο τι θα γινοταν…τι θα διαβαζαμε, τι αντιδρασεις θα υπηρχαν αλλα και τι κατηγοριες θα ασκουνταν στον 24χρονο.
    Τωρα που ειναι γυναικα ομως απλα γελαμε και ειναι ολα καλα, τι να πεις….ισότητα κατα τα αλλα!

  2. Τυχεροί οι Αμερικανοί γιατί οι Αμερικάνες είναι μουν@ρες και άνετες.Ενω εδώ οι δικές είναι (συνήθως) κάτι μαυριδερές κοντές χοντρές τριχωτές και άσχημες!!!Και το αστείο είναι πως ενω έχουν τα χάλια τους το παίζουν και γκόμενες!!!

    1. Σαν να λέμε όλη η οικογένεια σου είστε όπως περιγράφεις. Και ενώ και εσύ έτσι θα είσαι λοιπόν αφού τέτοιοι γονείς σε γέννησαν, έχεις και μεγάλες απαιτήσεις… Σα δεν ντρέπεσαι πιθήκι από την μαυριδερή κοντή χοντρή τριχωτή και άσχημη οικογένεια…

Comments are closed.