Αστυνομικοί της Κρατικής, γνώριζαν τον δολοφονηθέντα “Αυστραλό”; Η αλήθεια τσακίζει ακόμα και τους υπαλλήλους της “Κολομβίας των Βαλκανίων”. Πόσο υπερήφανος είναι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ;

Κοινοποίηση:
ANTRIKOPOYLOS-2

Το θύμα ήταν 46 ετών και σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία στον ΣΚΑΙ  . Δολοφονήθηκε μέσα στο Smart που οδηγούσε στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας. Το αυτοκίνητο ήταν της γυναίκας του. Το όνομα αυτού, Γιάννης Μακρής ή “Αυστραλός”.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και δημοσιογράφοι του, όπως και ο συνεργάτης και αρθρογράφος της εφημερίδος και του makeleio.gr, Στέφανος Χίος, έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με το θέμα.

 Πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι “ενδιαφέρονταν” για εμάς. Και μέσα από την Κρατική Ασφάλεια της ΕΛΑΣ. Τα τηλέφωνα μας είναι γνωστά, όπως και το βιογραφικό μας.

Για μερικές οκάδες απειλών και διαφόρων άλλων περιστατικών, η αλήθεια δεν θα κρατηθεί μυστική.

Εαν η Ελλάδα έχει γίνει Κολομβία των Βαλκανίων, οι δημοσιογράφοι έχουν υποχρέωση να αποκαλύπτουν τις βρωμιές και τη σαπίλα. Εάν υπάρχει, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.

Μία μόνον ερώτηση προς τον κ.Αρχηγό της ΕΛΑΣ: Υφιστάμενοί σας, γνώριζαν και σε ποιο βαθμό, τον δολοφονηθέντα; Είχαν και “υπαλληλική” σχέση μαζί του; Του ανανέωναν και έγγραφα; 

Αναμένουμε…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΜΕΤΑΣΧΗΖΟΜΈΝΗ…

Comments are closed.