Αστραπές και βροντές από τον Αλέφαντο: «Η ομάδα δεν έχει προπονητή, πως να το κάνουμε»

Κοινοποίηση:
alefantos

Ο Νίκος Αλέφαντος… επιμένει.

Ο παλαίμαχος προπονητής, μέσω του blog του σ επαναλαμβάνει πως δεν μπορεί να βλέπει έναν συγκεκριμένο προπονητή. Σχολιάζει το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, μιλάει για τον Ολυμπιακό και τον Φορτούνη, αλλά και για τα… παικτάκια που υπάρχουν.

«Ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ καλός, στο α’ μέρος ήταν μέτριος. Με τριάδα μπροστά Ποντένσε, Ντιας, Σολδάνο, δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να νικήσει. Ο Σολδάνο λίγα πράγματα… Ο Ποντένσε έβαψε και το μαλλί, δεν μου αρέσουν εμένα αυτά, δεν το έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου παίκτης να ντριμπλάρει, να ντριμπλάρει, αλλά γκολ να μην μπορεί να βάζει.

Πολύ καλές οι αλλαγές που έκανε νωρίς, ο Μασούρας στη θέση του Ποντένσε, ο Χασάν στη θέση του Σολδάνο, πήγε καλύτερα αυτή η τριάδα με τον Ντίας μπροστά. Ο Χασάν ανεβαίνει σταθερά.

Με ρωτάει ο Θέμης αν πρέπει ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Χασάν. Οπωσδήποτε, είναι η απάντησή μου! Για δεύτερο. Και πρέπει να πάρει η ομάδα έναν πολύ καλό κυνηγό για πρώτο. Να μείνει όμως ο Χασάν, έχει καλά στοιχεία.

Με ρωτάει επίσης ο Θέμης αν ήταν στο χέρι μου ποιον θα πούλαγα από Καμαρά, Σισέ, Κούτρη. Τρίχες είναι η απάντησή μου, εκτός του Φορτούνη οι άλλοι δεν μπορούν να φέρουν πολλά λεφτά. Ο Φορτούνης είναι όλα τα λεφτά. Αλλά τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Φορτούνης είναι ο μόνος Έλληνας εδώ και δεκαετίες που μου θυμίζει τα παλιά μεγάλα δεκάρα τύπου Κούδα. Όλα τα έχει. Τρεξίματα έφτιαξε, ταχύτητα έχει, αέρινος είναι, ντρίμπλα, σουτ, το γκολ το έχει, ασίστ.

Πονάει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ σε παίκτες. Και σε Έλληνες και σε ξένους. Ό,τι είδαμε φέτος ατομικά που να άξιζε, για ουσία μιλάω, ήταν ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό που είναι ο μόνος Έλληνας παικταράς στο πρωτάθλημα, και μερικοί ξένοι του ΠΑΟΚ στην άμυνα.

Δεν βλέπετε τι τραβάει ο Παναθηναϊκός που είναι για να κλαις με τα παικτάκια; Δεν βλέπετε τι τραβάει η ΑΕΚ με τους μέτριους παίκτες;

Ο Ατρόμητος είναι σοβαρή ομάδα και για δεύτερη σερί χρονιά μένει ψηλά. Όταν εγώ λέω για Σπανό – Αγελόπουλο πριν φτάσει ο Ατρόμητος εκεί που έφτασε, ξέρω τι λέω.

Δίκαια το πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Τι να λέμε, λόγια; Δεν μιλάω για θέαμα και μπάλα που έπαιξε, μιλάω για ουσία. Εγώ για το ποδόσφαιρο μιλάω, για τους βαθμούς που κερδίζεις και τους βαθμούς που πετάς.

Κυνηγό γκολτζή, εξτρέμ γκολτζή, και σεντερμπακάρα θέλει ο Ολυμπιακός.

Η Μάντσεστερ διασύρθηκε από την Έβερτον, 4 εφαγε. Όταν οι άλλοι υμνούσαν τον Σόλσκιερ, εγώ έλεγα ότι η Μάντσεστερ κακώς του έκανε συμβόλαιο. Δεν έχει η Μάντσεστερ προπονητή. Πήγαν και τον έφεραν από την… Λαπωνία, από πού τον έφεραν δεν θυμάμαι, και τον βάπτισαν προπονητή Πρέμιερ Λιγκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: