Αστακός η Αθήνα για την εορτή του Πολυτεχνείου – Drones και πάνω από 5000 αστυνομικοί

Κοινοποίηση:
politexneio-epeteios-mat-750x430

Ενόψει των εκδηλώσεων για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου, που θα κορυφωθούν το Σάββατο με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, η αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό. Στα δρακόντεια μέτρα που θα ληφθούν θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί.

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει, μεταξύ άλλων, την παρουσία πολύ μεγάλης αστυνομικής δύναμης σε όλο το κέντρο και ειδικότερα έξω από αστυνομικά τμήματα και γενικότερα σε κτήρια όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες.

Επιπλέον, στην περιοχή των Εξαρχείων θα βρίσκονται πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί που θα παρατηρούν τυχόν ύποπτες κινήσεις ατόμων, καθώς και κτίρια που τελούν υπό κατάληψη.

Παράλληλα, πάνω από το κέντρο της Αθήνας θα πετούν συνεχώς μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), καθώς και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να κατοπτεύεται όλη η περιοχή και να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Σήμερα ανακοινώθηκαν και οι τριήμερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από αύριο, Πέμπτη, στην ευρύτερη περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟς ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ………..ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ……ΕΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΡΙΧΘΗ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΗ 44 ΧΡΟΝΙΑ ………..

  2. Ποιο Πολυτεχνείο;; Τι γιορτάζουν τα ζωα;;; Να δουμε ποσοι θα μαζευτούν φέτος να γιορτάσουν αυτην την αηδία, αυτο το ψέμα και αναλόγως θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Να δουμε δηλαδη ποσοι ειναι ακομα οι ηλίθιοι που πιστεύουν σε τετοιες βλακείες.

Comments are closed.