“Ας καεί, ας καεί” – Ατάκα ΣΟΚ στον αέρα του ΣΚΑΙ – “Πάγωσε” ο Στραβελάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Pagose 1

Δραματικές στιγμές στην Εύβοια με τις φλόγες να τυλίγουν τον έναν οικισμό πίσω από τον άλλον.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, αυτή την στιγμή, αστυνομικοί και πυροσβέστες προσπαθούν να πείσουν ένα κάτοικο να εγκαταλείψει το σπίτι του, και φαίνεται να βρίζει τις δυνάμεις που επιχειρούν να τον πείσουν να εγκαταλείψει.

Στο σημείο αυτό, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ εξοργισμένος, είπε “Ας καεί, ας καεί”.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. …Υποφάντης… απορώ γιατί ακόμα ΔΕΝ έχουν απολύσει αυτό το αχρηστο πράμα, που νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος… μιλάμε για έναν από τους μεγάλους εμετούς της τηλεόρασης!!!

  2. Ας καει λεει ο μαλακας δημοσιοκαφρος. Αρχιστε τον στα βρισιδια στο φβ του και στο τουιτερ και παντου μπας και βαλει μυαλο. Ας καει λεει ο αληταρας. Ρε αλητη δημοσιοκαφρε ξερεις σε τι ψυχολογικη κατασταση ειναι αυτος ο ανθρωπος στο σπιτι εκεινη τη στιγμη?? Και λες ρε αληταρα ΑΣ ΚΑΕΙ??? Φτου σου βρωμιαρη

  3. Ειναι πολυ δύσκολο για καποιον να αφήσει το σπιτι του η την οποία περιουσία του. Κανένας δεν ξέρει ποσο σκληρά δούλεψε αυτος ο άνθρωπος για να κανει οτι εκανε. Αλλα βεβαια η ζωή αξίζει πολυ περισσότερο απο οποιαδήποτε περιουσία. Τι να πει κανεις. Τεράστιο λαθος να πει καποιος σε αυτον τον ανθρωπο να καεί. Εντάξει, λαθος του που δεν ήθελε να φύγει, γιατι δυσκολεύει και το εργο των ανθρώπων που προσπαθούν να τον βοηθήσουν, αλλα…..είπαμε. Δεν ειναι εύκολο να εγκαταλείψεις το σπιτι σου. Έλεος πια. Τραγικό λαθος του δημοσιογράφου. Λιγο μυαλό και λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει.

    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΦΕΥΓΕΙΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ. ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ. ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??? ΑΚΟΥ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ…

    2. Εσύ αχ βαχ έχεις άποψη επί παντος επιστητού να χάνει να λεγαμε

Comments are closed.