Αρτα: Εντοπίστηκε “ορφανή” χασισοφυτεία – Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον “κοπανατζή” ιδιοκτήτη

Κοινοποίηση:
sagrakas

Μεγάλες σε έκταση περιοχές της Ηπείρου «οργώνουν» καθημερινά οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Αστυνομίας από την Πρέβεζα και έφτασαν ως μια αγροτική περιοχή στην Φιλοθέη της Άρτας, για να εντοπίσουν μια «ορφανή» χασισοφυτεία την οποία έθεσαν υπό παρακολούθηση.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο καλλιεργητής τους αντιλήφθηκε, γιατί απέφυγε να εμφανιστεί. Έτσι, οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τα 27 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη και είχαν ύψος ως 2,20 μέτρων και τα κατέσχεσαν. Ήδη σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Πρέβεζας δικογραφία σε βάρος αγνώστων για καλλιέργεια ναρκωτικών και η προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

*** Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός 44χρονου αλλοδαπού στη Λέρο έκαναν το πρωί της Πέμπτης οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του 113 ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη ιατρική συνταγή. Μαζί, κατέσχεσαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,7 γραμμαρίων και δυο τσιγαριλίκια. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: