Αρναούτογλου: Στενοχωριέμαι για την αποχώρηση του Κανάκη (BINTEO)

Κοινοποίηση:
arnaoutoglou-late-night-500

Μετά από αρκετά ραντεβού και διαβουλεύσεις, μετά από παρεξηγήσεις, μετά από μια κατάσταση που οδήγησε στην αποχώρηση του Κανάκη από τον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να σπάσει το δικό του ρόδι στην τηλεοπτική σεζόν. Ο παρουσιαστής μίλησε για την επιστροφή του και το πάθος του για το late night.

Το Πρωινό βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής και αποκάλυψε τον πρώτο καλεσμένο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι μια πολύ δυνατή αρχή που θα κάνει τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ο Γρηγόρης με το The 2Night Show.

Με τον τίτλο της εκπομπής να παραμένει ίδιος, αλλά το σκηνικό να ξεφεύγει κάπως από το copy paste της αμερικάνικης λογικής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε πόσο πολύ του αρέσει αυτό το είδος εκπομπής και είπε ότι θα ήθελε να κάνει μόνο αυτό μέχρι να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Το late night είναι ένα πάθος που είχα. Πριν 19 χρόνια έκανα τον πρώτο πιλότο στον ΑΝΤ1. Μου λείπει γενικά το late night στην Ελλάδα. Νιώθω ότι έχει χώρο, αν και δεν είμαστε μια χώρα με μεγάλη αγορά. Μου αρέσει το βράδυ να έχουν όλα τα κανάλια late night.  Θεωρώ ότι θα ήθελα πάρα πολύ να αποχωρούσα στα 70 μου με αυτήν την εκπομπή. Είμαι θεωρώ στην καλύτερη ηλικιακά στιγμή της ζωής μου. Και μετά από 28 χρόνια τηλεόραση, στα 44 μου, νιώθω ότι και η εμπειρία και όλο αυτό που έχω μαζέψει, έχω τη χαρά να το βγάζω προς τα έξω κάνοντας ωραίες δουλειές, για μένα».

Για το τέλος της κουβέντας ο Γρηγόρης εξέφρασε και την άποψη του για όσα έγιναν με τον Κανάκη.

ΠΗΓΗ: gossiptv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: