Αρκεί μια «σπίθα»: «Ξεσηκωμός» επώνυμων Ελλήνων για τον βορειοηπειρώτικο Ελληνισμό

Κοινοποίηση:
1

Αφορμή η χθεσινή ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα…


Ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τους λογαριασμούς τους σε Instagram και Facebook εξέφρασε για ακόμα μια φορά την έντονη και δημόσια δυσαρέσκειά του σχετικά με τον τρόπο που το ελλαδικό Κράτος αντιμετωπίζει τους Βορειοηπειρώτες.

Αναφερόμενος στον νόμο Κατρούγκαλου ο ίδιος αναφέρει πως το κράτος δίνει μικρότερες συντάξεις σε Βορειοηπειρώτες σε σύγκριση με Έλληνες πολίτες που ζουν στην Ελλάδα.

Αρκετοί επώνυμοι βγήκαν με αναρτήσεις υποστήριξης:

«Μίλησες πολύ ωραία», του απαντάει ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Χρήστο μου πόσο δυνατός και σπουδαίος είσαι… μαζί σου…», αναφέρει σε σχόλιο της η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

«Μπράβο σου Χρήστο συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο σου… Επίσης ένας καλλιτέχνης δεν κρίνεται μόνο από τα τραγούδια και την σκηνική παρουσία του κρίνεται και μέσα από τις θέσεις του προς την κοινωνία… Είσαι σωστός. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν, ΤΩΡΑ», αναφέρει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Απίστευτα λάθη εις βάρος ανθρώπων που τους χρησιμοποίησαν κ τους εκμεταλλεύτηκαν για τις ψήφους …είχα κάποτε έναν γείτονα Βορειοηπειρώτη κ μου έλεγε ότι αισθάνεται ότι δεν έχει πατρίδα.. οταν πήγαινε στην Αλβανία τον έλεγαν κωλο Ελληνα κ όταν ερχόταν στην Ελλάδα τον έλεγαν βρωμο Αλβανό ….it’s all about money and politics!!! Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι…», γράφει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Επιπλέον, ο Χ.Μάστορας εξηγεί για τις φωτογραφίες που ανέβασε με τον προπάππου του και συνόδεψε το post: «13 χρόνια φυλακή επειδή ήταν Έλληνας και δεν το έκρυβε… και στην Τρίτη φωτογραφία είναι ένα κομμάτι χαρτί από την Ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τότε που τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο Έθνος… Μάταια κρεμασμένο σε έναν τοίχο κι αυτό…

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ολα τα γίδια συμφωνούν…για τον κατσιφα γιατί δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση συμπαράστασης ο “βορειοηπειρωτης” κάστορας..εεε μάστορας …;;;;;; γιατί δεν πήγε στην κηδεία του κατσιφα ;;;;; ασε μας ρε μακακα αλβανε που εσυ κι όλοι οι κανίβαλοι Αλβανοί και Γεωργιανοί μου θυμηθήκατε ξαφνικά ότι είστε Έλληνες…Ξύπνα Ελληνα Πας Μην Ελλην Βάρβαρος ρεεεε

  2. Ωραιος ο Μαστορας..!Τα ειπε πολυ σωστα..!!

Comments are closed.