Αργυρούπολη: Καταγγελίες σοκ! «Κατέσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές»! Και κυκλοφορεί ακόμη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία ότι ένας άνδρας σκότωσε πιτ μπουλ μαχαιρώνοντας το 17 φορές, σε ένα αυτοσχέδιο πάρκο σκύλων στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Σύμφωνα με το notia.gr, ο άνδρας άρπαξε το πιτ μπουλ μίας γυναίκας του κατάφερε 17 μαχαιριές και στη συνέχεια το σήκωσε ψηλά και του έκοψε την καρωτίδα.

“Αυτό για να μάθεις να εκπαιδεύεις δολοφόνους” φέρεται να είπε στην ιδιοκτήτρια του σκύλου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η γυναίκα έπαθε σοκ ενώ το αποτρόπαιο έγκλημα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα και άλλοι ιδιοκτήτες σκύλων. Ο δράστης στη συνέχεια έφυγε από το σημείο και πήγε στο νοσοκομείο προφασιζόμενος καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα όπου τον αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ και του ασκήθηκε δίωξη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν τον άνδρα ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οξύθυμο άτομο που συνήθιζε να βγαίνει στο μπαλκόνι και να καρφώνει μαχαίρια σε στόχους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ίδιο χώρο ο σκύλος του με το σκυλί της, εκείνος την αγνόησε και μπήκε στο χώρο με το σκυλί του που δεν έφερε λουρί όπως και το Πιτ Μπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση. Ο άνδρας από την πλευρά του ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη προκειμένου να προστατέψει τον σκύλο του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης:

“Χθες μετά από 12 ημέρες ερευνών η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον δράστη της θανάτωσης ενός σκύλου ράτσας Πιτ Μπουλ σε περιφραγμένο χώρο του βουνού. Στο συγκεκριμένο σημείο η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ σύμφωνα με την μαρτυρία της προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ίδιο χώρο ο σκύλος του με το σκυλί της. Αυτός την αγνόησε και μπήκε στο χώρο με το σκυλί του που δεν έφερε λουρί όπως και το Πιτ Μπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση. Στην προσπάθεια του να προστατεύσει το σκυλί του σύμφωνα με δική του μαρτυρία έβγαλε μαχαίρι που έφερε παράνομα και στην κυριολεξία κατέσφαξε το Πιτ Μπουλ με 17 μαχαιριές.

Από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε και σπεύσαμε στο συμβάν και ακολούθως ενεργήσαμε με βάση τις οδηγίες της αστυνομίας. Συμβάλαμε ώστε από μήνυση κατά αγνώστου να γίνει ταυτοποίηση του δράστη με αποτέλεσμα να συνελήφθη χθες και να αναγνωριστεί από την ιδιοκτήτρια του Πιτ Μπουλ, να κατηγορηθεί για τις πράξεις του και να οριστεί δικάσιμος. Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη του. Στο διάστημα που μεσολάβησε από το συμβάν μέχρι τη σύλληψη του , είχαμε ρητή εντολή από την αστυνομία να μην προβούμε σε καμία ανακοίνωση για το συμβάν. Το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης» καταδικάζει την αποτρόπαια αυτή πράξη και συνιστά σε όλους τους φιλόζωους να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας των ζώων τους.

Ευχαριστούμε τον αξιωματικό υπηρεσίας του αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης Ελληνικού Μπραούνο Πέτρο καθώς και τους λοιπούς αστυνομικούς που συνέβαλλαν, για την καθημερινή μας ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς και για το ζήλο που επέδειξε ενεργώντας με σύνεση και επαγγελματισμό για μια ακόμη φορά σε θέματα κακοποίησης ζώων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Να του επιβληθεί το πεόστιμο των 30.000 Ευρώ του αλήτη.Είναι επαγγελματίας δολοφόνος.Τα ίδια και χειρότερα μπορεί να τα κάνει και σε ανθρώπους.

  2. Φ.Ε.Ηλιούπολης με 5 πακέτα μαστούρα στη τζόη και κατούρα να φύγουμε.
    Έχω δει πιτ μπούλ με μία δαγκωνιά να σκοτώνει άλλο σκύλο. Ποιός ξέρει τι είχε κάνει το συγκεκριμένο….
    Εντάξει, έχει παραγίνει το κακό με τις κυράτσες των φιλοζωικών. Ας βρούν αν μπορούν και κάνα γκόμενο.
    Αλλά σαν συριζαίες, μάλλον δεν τους κάθεται κανείς.

  3. Δαγκώνει τώρα το πιτ πουλ; χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα

  4. Το πιτμπουλ ειδικα ειναι απο τα πιο χαζα σκυλια στον κοσμο.οταν το εκπαιδευεις και μαθει την δυναμη του τοτε γινεται δολοφονος.υπαχουν μερικοι ανεγκεφαλοι που τα κανουν αυτα…….

  5. Σε τέτοιες περιπτωσεις φταίνε τα αφεντικά και όχι τα ζώα. Σαφως τα πιτμπουλ είναι επικίνδυνα γιατί τα χρησιμοποιουν για σκυλομαχιες. Αλλά εδώ όπως παντα τα αφεντικά φταίνε.

  6. Εχω ενα αρσενικο πιτ μπουλ και με σιγουρια σας λεω οτι ειναι ο τελειος γλυκας. Παρ΄οτι ποτε δεν εχει δειξει επιθετικη διαθεση ουτε καν στις γατες (παιζει με αυτες), παντα ειμαι προσεκτικοτατος οταν ειμαστε κοντα σε παιδια η σε μεγαλοσωμους αρσενικους σκυλους. Με τα μικροσωμα δεν εχουμε κανενα προβλημα,αλλα και παλι εχω το νου μου γιατι αγαπω τον σκυλο μου και δεν θελω να παθει τιποτα,αλλα αγαω και τα ζωακια των αλλων. Οπως γραφει και καποιος σε αλλο σχολιο, ειμαστε πολλοι,ανθρωποι και σκυλοι.

  7. Τα πιτ μπουλ είναι άγρια σκυλιά, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν κατοικίδια. Ο “δράστης” κατηγορείται ότι σκότωσε ζώο, όχι ότι βασάνισε.Υπάρχει διαφορά στη νομοθεσία.

  8. Ο τύπος είναι ψυχοπαθής. Ανεξάρτητα απ’ το σκύλο, κυκλοφορούσε με μαχαίρια και επιτέθηκε. Αν τον αφήσουν ελεύθερο μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο, κλείστε τον μέσα τον ψυχάκια.

  9. …ρατσισμοσ δηλαδη κατα των μαγαλοσομων σκυλων και τι ειδουσ ρατσα επιλεγει ο καθε κυνοφιλοσ π.χ /ροντβαιλερ – λαμπρανυορ- πιτμπουλ- ποιμενικα – λυκοσκυλα κ.α Βρηκε ο ψυχακιασ ο τσογλανοσ την γυναικα και το επαιξε…τζιχαντιστησ

  10. Τα μαχαίρια από το μπαλκόνι εναντίον στόχων υποδηλώνουν άτομο με ψυχολογικά προβλήματα καί όταν βγάζουμε βόλτα τα σκυλιά δεν κρατάμε μαχαίρια.Κατα την γνώμη μου δεν έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς γνωμάτευση ψυχιάτρου.

  11. Ανεξαρτητα τι εκανε αυτος τα πιτμπουλ ειναι κινουμενες βομβες και βαρυνονται με πολλα περιστατικα βιας.

    1. Οχι μονο περιστατικα βιας,αλλα και θανατους σε μικρα παιδια απο αυτα …..”ηρεμα σκυλακια”,και οσοι…..φιλοζωοι εχουν τετοια……σκυλακια ειναι υποχρεωμενοι να τους βαζουν φιμωτρο και οχι να τα αφηνουμε ελευθερα και οπιον παρει ο χαρος,και οχι μονο περιστατικα βιας αλλα και σοβαρους τραυματισμους. Σε πολιτισμενες χωρες τιμορουντε οι ιδιοκτητες τετοιων σκυλων οταν δεν εχουν φιμωτρο στα σκυλια τους

  12. Θα γινονται αυτα πολλοι οι σκυλοι δεσποτικοι και μη πολλοι και οι ανθρωποι

    1. Μαζί σου καί γώ σκυλιά έχω , αλλά οι 9 στούς 10 δέν λένε τά πράγματα σωστά στόν κόσμο.
      καί κάτι ακόμη ….γ@μώ τίς φιλοζωικές

      1. Συμφωνώ φίλε.Γα… τις φιλοζωικές!Στη πόλη μου γίνεται χαμός με τα αδέσποτα.Εχουν επιτεθεί σε πολύ κόσμο,μέχρι και σε παιδιά.Ξέρεις τι είπανε τα κοπρόσκυλα της φιλοζωικής?Καλά να πάθετε Να τα ταιζετε όπως εμείς να μη σας ορμάνε.Πολύ μπλα μπλα και δε σέβονται τους νόμους και τον κόσμο.Και εγώ έχω σκύλο αλλά σέβομαι τον άλλον που δε το θέλει ή φοβάται.Τον έχω πάντα δεμένο στην βόλτα,με σακουλίτσες κτλ.Αυτοί κάνουν του κεφαλιού τους.

Comments are closed.