Αποχώρηση στο Greece’s Next Top Model με έξαλλες παίκτριες και καυστικά σχόλια

Κοινοποίηση:
gfd-1-735x448

Αποχωρήσεις είχαμε χθες στο Greece’s Next Top Model. Ειδικά η στιγμή της κανονικής αποχώρησης συνοδεύτηκε από πολλά σχόλια…

Η Αγάπη, η Ειρήνη και η Ιωάννα ήταν οι τρεις παίκτριες που σύμφωνα με τους κριτές του Greece’s Next Top Model είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες της εβδομάδας.

Παρόλο που η Αγάπη δεν ήταν καθόλου καλή, όπως είπε η Βίκυ Καγιά οι κριτές αποφάσισαν να την κρατήσουν στον διαγωνισμό. «Ιωάννα σου έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι θέλουμε να δούμε πάθος. Παρόλο που είσαι επαγγελματίας μοντέλο πάντα κάνεις πίσω», σχολίασε η Βίκυ και για την Ειρήνη είπε χαρακτηριστικά: «Έχεις ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο. Η ομορφιά σου από όλες τις άλλες κοπέλες είναι διαφορετική, αλλά δεν έχεις εκμεταλλευτεί σωστά τίποτα από αυτά».

«Ιωάννα λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να έχω μπροστά μου ένα άφωνο και άψυχο μοντέλο. Ευχαριστούμε πολύ αλλά δε θα συνεχίσεις το ταξίδι στο GNTM», είπε η Βίκυ Καγιά.

Χθες δύο παίκτριες είδαν την πόρτα της εξόδου από το Greece’s Next Top Model. Η φωτογράφηση κάτω από το νερό έδειξε τις αδυναμίες που είχαν οι υποψήφιες με το χειρότερο τρόπο. Αρκετές από αυτές δεν ήξεραν να κολυμπούν και έπρεπε να έχουν πολλά πράγματα στο μυαλό τους για να σκεφτούν. Η Σοφία Ζαχαριάδου μάλιστα δεν κατάφερε να βάλει το κεφάλι της μέσα στο νερό και έτσι οι κριτές πήραν την απόφαση ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τα υπόλοιπα κορίτσια να συνεχίσει.

Ωστόσο, συνέχισαν κανονικά τη διαδικασία της αποχώρησης βάση της χειρότερης φωτογραφίας κάτω από το νερό. Τις χειρότερες φωτογραφίες όπως αναφέρθηκε είχαν η Αγάπη Olagbegi, Μέγκι Ndrio και η Ιωάννα Δεσύλλα.

«Θεωρώ ότι σαν επαγγελματίας μοντέλο έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και δεν μπορούν να με κρίνουν από μια φωτογραφία που δεν ήμουν εγώ. Ούτε για τα μαλλιά. Εγώ φταίω; Τι να κάνω να κρατάω τα μαλλιά μου πίσω ή να γίνω και κομμώτρια; Δεν περίμενα να διώξουν δύο ιδιαίτερα πρόσωπα. Θα αναφέρω και τη Σοφία γιατί νιώθω ότι είμαστε δυο πρόσωπα που θα μπορούσαμε να φτάσουμε τελικό. Κι ας φανώ και ψώνιο», σχολίασε η Ιωάννα Δεσύλλα για την απόφαση των κριτών να αποχωρήσει.

Μάλιστα, ορισμένες διαγωνιζόμενες έκαναν καυστικά σχόλια για την αποχώρηση της Ειρήνης.

Τα κορίτσια έχουν χωριστεί σε ομάδες και υπάρχει ένταση. Μικαέλα Φωτιάδου, Εύη Ιωαννίδου και Μέγκι Ndrio έχουν προκαλέσει από την αρχή αντιδράσεις αφού συνήθως κάθονται παράμερα και σχολιάζουν τις άλλες παίκτριες, θεωρώντας πως ο τίτλος του παιχνιδιού ανήκει σε μία από αυτές.

Δεν άφησαν ασχολίαστη ούτε την αποχώρηση της Ιωάννας Δεσύλλα. «Ήταν λες και βαριόταν. Εμφανίζεσαι σε μια κριτική επιτροπή και ήταν έτσι σαν να λέει: “Οκ, εγώ σας έχω”. Πρώτη αποχώρηση δεν εμφανίζεσαι με αυτό το υφάκι», σχολίαζε η Εύη Ιωαννίδου, με το επόμενο πλάνο να δείχνει την Ειρήνη Ερμίδου εκνευρισμένη τόσο με την αποχώρηση της φίλης της από το Greece’s Next Top Model, όσο και από την συμπεριφορά των τριών…

«Αχ μ@@@κα νευριάζω τόσο πολύ. Ας κρατήσουν τα άλλα εκεί τα ζώα», ακούστηκε να λέει η Ειρήνη Ερμίδου…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: