Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΑΝΤ1- Δεν το περίμενε κανείς!

Κοινοποίηση:
ant1_2

Ανακατατάξεις έφερε στον ΑΝΤ1 η πρόσληψη του Κωστή Τσιακανίκα στη διεύθυνση ειδήσεων.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος και μέχρι πρότινος στέλεχος του Star θα αντικαταστήσει τον Στράτο Μπαλή. Ο τελευταίος είχε πάρει τη θέση του Γιάννη Μιχελάκη που είχε αποχωρήσει στις αρχές του 2018.

Τον μέχρι πρότινος διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε με μια ξεχωριστή ανάρτηση στο facebook ο δημοσιογράφος του σταθμού Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος.

«Από το 2007 είχα πει ότι ο Στράτος Μπαλής θα γίνει διευθυντής μου μια μέρα και δικαιώθηκα. Είμαι περήφανος που παλέψαμε μαζί στον ΑΝΤ1 για το καλύτερο δυνατό. Αγωνιστήκαμε, χαμογελάσαμε, ήταν πάντα δίπλα μου σε δύσκολες και πικρές στιγμές, δεν με άφησε λεπτό ακόμα κι αν δεν σχολίαζε το παραμικρό…

Θα του ευχηθώ καλή τύχη. Εκτος από διευθυντής και συνάδελφος είναι φίλος και αδερφός. Η επαγγελματική πορεία μας είναι κοινή εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση και για ένα είμαι βέβαιος. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν«έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Οι αλλαγές στον ΑΝΤ1 όμως δεν σταματούν εδώ. Ο σταθμός θέλει να αλλάξει ριζικά με στόχο να βρεθεί και πάλι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του κοινού.

Πηγή: dailymedia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: