Αποχώρησε από το Star μετά από 25 χρόνια: «Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω εκεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
unnamed_2

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια ο Παναγιώτης Στάθης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Star και να ακολουθήσει νέους δρόμους. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, έχοντας ξεκινήσει ο ρεπόρτερ και καταλήγοντας να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του σταθμού νιώθει ότι ο κύκλος αυτός έχει, πια, ολοκληρωθεί.

«25 χρόνια είναι πολλά για έναν γάμο, πόσο μάλλον για έναν επαγγελματικό γάμο. Να στο πω αλλιώς, είχα κλείσει τον κύκλο μου. Για λόγους που έχουν να κάνουν και με το περιεχόμενο του δελτίου που παρουσίαζα. Ξεκίνησα εκεί από νεαρός ρεπόρτερ και κατέληξα κεντρικός παρουσιαστής. Νομίζω ότι δεν είχα κάτι άλλο να κάνω εκεί. Ήταν ο καιρός να προχωρήσω παρακάτω να κάνω καινούρια πράγματα. Το Star είναι το κανάλι το οποίο με ανέδειξε, με την έννοια ότι μου έδωσε ευκαιρίες.

Όταν γινόταν το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, όπου το Star δεν είχε πάρει άδεια, είχα δύο προτάσεις να φύγω. Τότε, για λόγους ηθικής τάξης είπα «όχι, δεν θα φύγω» και έμεινα μέχρι τη στιγμή που ανετράπη η απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι είχα αποφασίσει καιρό πριν ότι θα έπρεπε να είχα αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Παραιτήθηκα και η εταιρεία μου έδωσε ένα κομμάτι αποζημίωσης. Είχα πρόταση από το Epsilon αλλά δεν είχα κλείσει πουθενά. Είχα κι άλλες προτάσεις, είχα πολλές προτάσεις ομολογώ. Πάντως δεν είχα κλείσει πουθενά. Τώρα, να μου τηλεφωνήσεις σε 20 μέρες. Όχι στο Epsilon» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: