Αποφασίζει αποχώρηση από την ενεργό δράση ο Ίκερ Κασίγιας

Κοινοποίηση:
Ίκερ Κασίγιας

Στη δύσκολη, αλλά ριζοσπαστική απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το σοβαρό πρόβλημα υγεία,ς που αντιμετώπισε, προχωρά ο Ίκερ Κασίγιας

Από την πρώτη στιγμή είχε δείξει ότι τίποτα πλέον θα το παίρνει ως δεδομένο και έπρεπε να φροντίσει τον εαυτό του για το καλό του δικό του και της οικογένειάς του.

Άλλωστε, στάθηκε τρομερά τυχερός έχοντας αποφύγει τα χειρότερα στο έμφραγμα που υπέστη, με την άμεση ενημέρωση προς το ιατρικό επιτελείο της Πόρτο για τους πόνους που αισθανόταν, την ιατρική περίθαλψη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και την επέμβαση στο νοσοκομείο που διακομίστηκε.

Ο διεθνής πολύπειρος τερματοφύλακας αντιλαμβάνεται πλέον ότι στα 38 του χρόνια και μετά την περιπέτεια της υγεία που βίωσε και τον κίνδυνο που διέτρεξε, ότι πλέον είανι πολύ δύσκολο για τιον ίδιο να συνεχίσιε να ανταποκρίνεται σε υψηλό επίπεδο.

Όπως αναφέρει η «O’Jogo», θα περιμένει πρώτα να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Πορτογαλία για να επισημοποιήσει το φινάλε.

Η Πόρτο, το προσεχές Σάββατο αντιμετωπίζει τη Σπόρτινγκ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος γνωρίζοντας πως βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, ενώ, την επόμενη εβδομάδα έχει τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Ο Κασίγιας, φέρεται να έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τους «δράκους» για να παραμείνει στον σύλλογο από πόστο που θα του επιτρέψει να έχει άμεση σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: