BOMBA – Επανακαταμέτρηση στη Θεσσαλονίκη! Στον αέρα οι επαναληπτικές εκλογές

Κοινοποίηση:
ektakti-eidisi

Στον αέρα οι επαναληπτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ακόμα να υπάρχει τελικό αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Ορφανός ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων και το αίτημα έγινε δεκτό. Απίστευτο μπάχαλο με την καταμέτρηση των ψήφων. Αμίμητες δικαιολογίες για το αλαλούμ.

Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε το πρωί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα
Απίστευτα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, με τα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, να μην έχουν γίνει γνωστά, αν και έχουμε φτάσει στην Τετάρτη.

Μάλιστα η διαφορά δεύτερου και τρίτου (Ζέρβα και Ορφανού αντίστοιχα) είναι τόσο μικρή που όλα παραμένουν ανοιχτά. Η ενσωμάτωση έχει φτάσει στο 97,6% και η διαφορά που χωρίζει τους δύο διεκδικητές είναι μόλις 450 ψήφοι.

Το επιτελείο του Κωνσταντίνου Ζέρβα πάντως, τονίζει πως εκείνος περνάει στον δεύτερο γύρο. Όπως έλεγαν η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και οι άνθρωποι του συνδυασμού, ενημέρωσαν για το τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το επιτελείο του κυρίου Ζέρβα, η σειρά των υποψηφίων, δεν θα αλλάξει.

Εξηγήσεις για το αλαλούμ στις εκλογές
Η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Οργάνωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξήγησε στον ΣΚΑΪ, τη μεγάλη καθυστέρηση: «περιμένουμε ακόμα και τώρα δικαστικό αντιπρόσωπο. Ο συγκεκριμένος μας είπε ότι έκανε μια καταμέτρηση που του βγήκε λάθος. Προσπάθησε και πάλι τη Δευτέρα χωρίς να τα καταφέρει και χθες προσπαθούσε να ολοκληρώσει για να φέρει τα επίσημα αποτελέσματα».

«Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μας έλεγαν ότι υπήρχε μεγάλος φόρτος εργασίας και επιπλέον είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση που αισθάνονταν. Έχουμε αναφορά ότι δικαστικός αντιπρόσωπος κλειδώθηκε σε εκλογικό τμήμα για να κοιμηθεί και να συνεχίσει την επόμενη μέρα».

«Σε μια άλλη περίπτωση ο δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε σε νοσοκομείο για να νοσηλευτεί και πήρε μαζί του τον σάκο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και πήραμε τα πρακτικά» είπε μεταξύ άλλων η κυρία Πόπη Μπαλλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: