Αποκλειστικό: Η τεράστια έκπληξη που θα αφήσει όλη την Ελλάδα άφωνη – Οι πατριώτες θα χειροκροτoύν και οι προδότες θα τρέχουν να κρυφτούν!

Κοινοποίηση:
man-shadow-skia-antras

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι στα σκαριά από μια μεγάλη, μάχιμη και οργανωμένη ομάδα πατριωτών.

Το makeleio.gr έχει στην διάθεση του όλες τις πληροφορίες, για την ώρα όμως, θα αποκαλύψουμε μόνο όσα είναι απαραίτητα, ώστε να μην “καεί” η προσπάθεια.

Σύντομα λοιπόν η ομάδα αυτή των πατριωτών, θα σχηματίσει ένα “νομικό πρόσωπο” αφοσιωμένο αποκλειστικά στην ανατροπή της Συμφωνίας των Πρεσπών, πλαισιωμένο από τους καλύτερους δικηγόρους που δεν θα αφήνουν να πέφτει τίποτα κάτω.

Και πάμε στο…τεράστιο της έκπληξης, ηγέτης αυτής της προσπάθειας, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, λέγεται ότι θα τοποθετηθεί ένας πασίγνωστος ηθοποιός ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε ιστορικές ελληνικές ταινίες και κρατάει σοβαρό και χαμηλό προφίλ.

Μάλιστα το πρόσωπο αυτό είχε συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις κατά της προδοτικής Συμφωνίας, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτός.

Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα το makeleio.gr και η Εφημερίδα Μακελειό, θα σας μεταφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ , ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΙΔΡΥΟΥΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ !

  2. ΄Εχω ακούσει κάτι σχετικό, για τον ηθοποιό Λάκη Κομνηνό …
    Δεν γνωρίζω εάν αληθεύει …
    Πάντως, οι ΄Ελληνες περιμένουν με λαχτάρα και ανακούφιση την δράση μίας τέτοιας πατριωτικής κίνησης και θα την στηρίξουν με 1.000+ …
    Καλή επιτυχία και καλό αποτέλεσμα να έχει η προσπάθεια …

  3. Αυτο η κατι παρομοιο το ειχατε γραψει και πριν εναν μηνα και ακομα δεν εγινε τιποτα. Αν αληθευει μακαρι, αλλα ωσπου να γινει η οποια κινηση ο Κουλης θα εχει ξεπουλησει οτι αφησε ο Αλεκουκος…

  4. Πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε και άλλοι σε αυτήν την κίνηση;;!!!

Comments are closed.