Αποκλείεται να είναι αληθινή η φωτογραφία! Δείτε τι εμφανίζεται κάτω από το σόρτς του αλλοδαπού (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
string exo

Σύμφωνα με αυτό που παρουσιάζει η φωτογραφία, ένας αστυνομικός ελέγχει ή συλλαμβάνει αλλοδαπό. Κατά την διάρκεια το σορτσάκι του αλλοδαπού πέφτει και από μέσα εμφανίζεται να φοράει παρτό-στρινγκ!

Να πρόκειται για φωτομοντάζ ή πρόκειται για αλλοδαπό που παριστάνει την “γυναίκα” με τις γνωστές παντοφλίτσες για συνθηματικό;

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

Δείτε την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:

88122021_3330814613644737_270857392353181696_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Η φωτο ειναι μονταζ ξεκαθαρο. Ειναι ομως παρα πολλοι απο αυτους κιναιδοι που ζουν σε ενα Ευρωπαϊκο κρατος το ονειρο τους. Η αληθεια ειναι αυτη που χιουμοριστικα δινει η φωτο.

  2. Η λουγκρα παιζει να ηταν φρουρα του ερντο και τον εστειλε στον κ@στ@ντινου

  3. Είναι μοντάζ.Την κατέβασα και την πέρασα στο μικροσκόπιο

    1. Είσαι άσχετος.
      Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι μοντάζ

  4. H φωτογραφία δεν είναι αληθινή .Την κατέβασα και την πέρασα στην επεξεργασία (είμαι φωτογράφος) Εκεί που τελειώνει το μπλουζάκι έχει blur (θόλωμα με πιξελς ) υπάρχει τατού που για κάποιο λόγο έχουν καλύψει .Οπότε ο αστυνομικός καταγράφει το τατουαζ για να καταλάβουν αν ανήκει σε σέχτα , συμμορία ή στο ισλαμικό κράτος .

    1. Ο/Η Οσο εσύ είσαι φωτογράφος, άλλο τόσο εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης λέει:

      Τα pixels που αναφέρεις υπάρχουν λόγω της συμπίεσης του jpg format και στο όριο περιοχών διαφορετικού χρώματος, με έντονη αντίθεση, και σχετικά ευθεία γραμμή διαχωρισμού.

      Τι σου λέω τώρα όμως, έέέ;

  5. Η φωτογραφία είναι αληθινότατη. Τον πιάσανε για αγοραίο έρωτα, απέναντι από τα γραφεία του τσυριζα. Ντουρου-ντουρου..

  6. Η φωτογραφια δεν ξερω αν ειναι αληθινη, αλλα αληθινο περα για περα ειναι το γεγονος οτι σε αυτες τις χωρες , το παιχνιδι της ” μακριας γαιδουρας” ειναι πολυ διασημο….

  7. Δεν ειναι κατι νεο, εχουν ερωτικες σχεσεις μεταξυ τους, κυριως οι μουσουλμανοι, μαλιστα τα τσατ γνωριμιων ειναι γεματο απο λαθρο που ψαχνουν αντρες, αυτα τα περι τζιχαντιστων που σκοτωνουν πισωγλεντηδες ειναι για τα ματια του κοσμου και ανωμαλαρες ειναι στην πλειοψηφια τους και πινουν και ναρκωτικα κανουν.

  8. Ψήνει το ψάρι 🐡…. Σαν τον Απόστολο

  9. Δεν είχε ο επενδυτής άλλο βρακί και έκλεψε αυτό από απλωτό που βρήκε μπροστά του .
    Αν η φωτογραφία έδειχνε και κωλοτρυπίδα θα έλεγα ότι είναι και πούστης .
    Ανώμαλος και βρωμερός πάντως είναι Εκτός και τα αλαχ ακμπάρια φοράνε κιλοτάκια .
    Μετά έχω και μια απορία . Τον γάμησε ο χωροφύλακας .

Comments are closed.