Αποκάλυψη: Μαυροφορεμένη κάτοικος στο… Μάτι η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Mαυροφορεμένη κάτοικος στο… Μάτι ήταν η μετέπειτα ομπρελοκρατούσα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, όπως αποκαλύφθηκε από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ήταν 30 Ιουλίου, 8 και 20 το πρωί όταν ο πρωθυπουργός, συνοδεία 11 αυτοκινήτων, επισκέφτηκε για πρώτη φορά το κατεστραμμένο Μάτι.

Παντού βρίσκονταν αστυνομικοί της προσωπικής ασφάλειας του πρωθυπουργού. Ανάμεσά τους και μια ξανθιά, μαυροφορεμένη γυναίκα, που εκ πρώτης όψεως, έδινε την εντύπωση ότι σχετίζεται άμεσα με τον τόπο του μαρτυρίου δεκάδων αδικοχαμένων συμπολιτών μας. Βλέπει από μακριά την κάμερα, δείχνει να ενοχλείται κι αμέσως εμφανίζεται μπροστά μας ένας αστυνομικός που απαγορεύει την είσοδο.

Αυτή η ξανθιά μαυροφορεμένη γυναίκα, δεν έχει ωστόσο καμία σχέση με τους κατοίκους στο Μάτι. Ήταν η Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Εκείνο το πρωινό στο καμένο Μάτι, η σημερινή νέα υφυπουργός και τότε υπεύθυνη στο πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου,προσπαθούσε επίμονα να εμποδίσει την κάμερα του STAR, όπως ανέφερε το ίδιο το κανάλι στο ρεπορτάζ του, να καταγράψει την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλούσε με έναν πολίτη της περιοχής, τον Κώστα Κουτρουμπή, διευθυντή του πρώην υπουργού οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου προσπάθησε να μπει μπροστά στην κάμερα του STAR με έναν επίσης μαυροφορεμένο σωματοφύλακα. Τότε ο πρωθυπουργός τους ζήτησε να απομακρυνθούν.

 

πηγή: lykavitos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ , ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ , ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΘΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΣΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟ .

  2. Τα ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ εχουν ξεπεραση ακομα και τον ΓΚΕΜΠΕΛΣ στιν προπαγανδα………ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΝΓΧΟΥΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΕΚΑΨΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΧΩΡΙΣΑΝ ΕΔΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΒΑΝΤΖΟΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΧΜΕΡ………………………………………

  3. Η ΛΕΞΗ “ΞΕΦΤΥΛΑ” ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ.

  4. ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΟΦΟΡΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ

  5. αστοδιάλο ρε μπαλότσα – φάλαινα – γουρούνα – ζόμπι .
    αυτό το πράμα ….εβαλε για υπουργό ο ψευτοτσίπρας …ελλάδα 2019
    FULL ΚΑΤΑΝΤΙΑ κ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ…
    δοξάστε τούς …τσίπρα – πολάκη – νοτοπούλου – καρανίκα κ το νέο φρούτο χατζηγεωργίου …ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ

Comments are closed.