Αποκάλυψη “ΜΠΟΜΠΑ”! Στέλνουν στα νησιά μας και ξένους μισθοφόρους για να επιβάλλουν τους λ@θρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
MAKELEIO-ΜΑΚΕΛΕΙΟ-1

Aποκαλύψεις που τρέμει το σάπιο κατεστημένο!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ας πάρουν μια γεύση από μισθοφορικο ξύλο και τα κομμουνια . Αυτοί που δήθεν μάχονται στα νησιά είναι κομμουνιστές που υπηρετούν τον σκοπό τους. Δηλαδή Να μεταφέρονται οι νεγροειδεις μωαμεθανοί έποικοι στην ενδοχώρα ώστε να μην μπορούν πια να απελαθούν και να καταντήσει όλη η Ελλάδα σαν την Μόρια . Ξέρουν πολύ καλά ότι τα σύνορα προς την Ευρώπη είναι κλειστά. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως δρουν οι κομμουνιστές.

  2. ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΟΛΔΑΒΟΥΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ…………ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΧΕΤΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ……..ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΔΟΥΛΙΚΟ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…….

    1. Ποιοι Γιουγκοσλαβοι και Μολδαβοι ρε αγραμματε χοιρε;;; ρε καθυστερημενε αντε ρε σε κανα σχολειο μπας και μαθεις να μιλας και να γραφεις λιγακι ελληνικα τουρκόγυφτε,δεν ντρεπεσε ρε να γραφεις τέτοιες μαλακιες;;εισαι ελληνας εσυ ρε βλακα;; αι σιχτιρ κοπριτη!!!

  3. Αυτά είναι παπαριές και άλοθι για του δημόσιους.όλοι αυτοί που τσακίζουν στα νησιά και σε όλη τη χώρα Έλληνες είναι κοπρίτες του ελληνικού δημοσίου που πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες

Comments are closed.