Αποκάλυψη Κόκλα: «Ο Σεργιανόπουλος ήταν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Κώστας Κόκλας είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο ίδιος μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε για το πώς αισθάνεται που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να κόψει τη σειρά «Όσο έχω εσένα».

«Στον ΣΚΑΙ ολοκληρώσαμε 100 επεισόδια. Το κανάλι επέλεξε να έχει μια συγκεκριμένη φόρμα φέτος, επένδυσε πάρα πολλά στο Power of Love, στο Survivor, σε αυτά τα show. Έτσι εκτίμησε, έτσι έκανε. Δεν μας πέφτει λόγος εμάς. Το “Οσο έχω εσένα” κόπηκε για να μπει στη θέση του το Power of Love και καλά έκαναν οι άνθρωποι, αν έκανε 40άρια το Power of Love θα λέγαμε ορίστε αμάν με αυτόν τον Κόκλα τι τον είχατε και έπαιζε».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στα υψηλά κασέ που είχαν οι ηθοποιοί στο παρελθόν επισημαίνοντας ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

«Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος!»

Τέλος αναφέρθηκε και στη σειρά «Σ’αγαπώ, Μ’ αγαπάς» και το τι είχε γίνει και τελικά το ρόλο έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης: «Τότε δεν είχε πει ναι η Δήμητρα και έκανα πάρα πολλές οντισιόν με πολλές συναδέλφους και λέμε τότε με τη Φρόσω να το παγώσουμε να δούμε και πως θα πάει σεναριακά. Στην πορεία μου πρότειναν μια άλλη δουλειά και λέω αφού δεν γίνεται πάω στην άλλη δουλειά και τότε με παίρνει η Δήμητρα να το κάνουμε μαζί. Επιτυχία έκανε ο Θοδωρής με τη Δήμητρα. Με εμένα μπορεί να έκανε, μπορεί να μην έκανε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: