Αποβάσεις και στην Αλεξανδρούπολη ξεκίνησαν οι λ@θρομετανάστες – Έφτασαν τη νύχτα με φουσκωτά!

Κοινοποίηση:
metanastes-1

Χωρίς κανένα έλεγχο αλλά κυριότερα και χωρίς καμία ελπίδα και προοπτική για να υπάρξει έστω και το παραμικρό βήμα για την ανάσχεση των καθημερινών εισβολών αλλοδαπών από τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας, συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία του «προσφυγικού».

Μόνο σήμερα πάνω από 350 λαθρομετανάστες μπήκαν στην χώρα από Λέσβο, Χίο, Σάμο και Αλεξανδρούπολη!
Ειδικότερα το τελευταίο αποτελεί νέα οδό παράνομης εισόδου, σε μια περίοδο όπου η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα ασφάλειας και απειλών από την Τουρκία  σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και κρίσιμη περιοχή όπως είναι ο νομός Έβρου.

Οι 33 αλλοδαποί μάλιστα δεν δίστασαν να έρθουν, εν είδει καταδρομικής επιχείρησης το βράδυ της Κυριακής  στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προσεγγίζοντας την περιοχή Μάκρης  με φουσκωτή λέμβο!

Όλα αυτά ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλος δηλώνει ότι θα «σφραγίσει» τον Έβρο από τους αλλοδαπούς!
Μόνο όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος μη  μπορώντας να αντέξει άλλο την ανεξέλεγκτη κατάσταση στον Έβρο ξέσπασε μιλώντας για χάος στο νομό, με τους αλλοδαπούς να κάνουν ότι θέλουν.

«Κυκλοφορούν ελεύθερα, καίνε περιουσίες φτωχών ανθρώπων, έχουν γίνει περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους και μπαίνουν σε σπίτια όχι μόνο ακατοίκητα αλλά και με κόσμο μέσα, που τρομοκρατείται» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σουφλίου με την κυβέρνηση όμως  για ακόμη μια φορά να είναι πλήρως αδιάφορη για την πρωτοφανή αυτή κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μάθανε ότι γ@μιόμαστε πλακώσανε κι’ οι γύφτοι!

  2. Η καταστροφη ξεκινησε απο τον τσιπροπινοκιο και τον κοκκινο θιασο και δυστυχως την συνεχιζουν τουτοι εδω οι μπλε νεοχαφιεδες .,.,.,
    Αυτη ειναι η ΝΔ ?

Comments are closed.