Απαράδεκτη Αμανατίδου κατά της «θεάς» Εύης που αποχώρησε: «Αντε π@υλο τώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Εύη Ιωαννίδου έφτασε στην πηγή του ημιτελικού αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model, παρά το γεγονός ότι είναι, κατά κοινή ομολογία, η καλύτερη όλων.

Η Εύη μαζί με την Αννα Αμανατίδου βρέθηκαν μπροστά από την Βίκυ Καγιά και μόνο μία θα κατάφερνε να περάσει στον ημιτελικό. Η παρουσιάστρια και κριτής τόνισε πως ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για τους κριτές, καθώς οι φωτογραφίες ήταν υπερόχες, και ανακοίνωσε πως από το GNTM αποχωρεί η Εύη.

Η Αννα Αμανατίδου στις δηλώσεις της έδειξε τον ενθουσιασμό της που «έφαγε» την Εύη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αντε πο@@ο τώρα».
Από την άλλη πλευρά, η Εύη δεν πίστευε ότι έχασε από την «εχθρό» της Αννα.

«Η απόλυτη ξεφτίλα είναι που αναμετρήθηκα με την Αμανατίδου και έφυγα», είπε στην Εβελίνα η Εύη, δείχνοντας πως δεν ήθελε να φύγει, έχοντας ως αντίπαλο την Αννα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ε μαααα της τα είχε κάνει τσουρέκια από τη πρώτη μέρα δεν έχανε ευκαιρία να την υποτιμά …η πολύ έπαρση δεν βγαίνει σε καλό και η κοπελιά είχε καβαλήσει το καλάμι επειδή ήταν πιο ψηλή από τις άλλες και μόνο

  2. Σκουπιδοεκπομπές……………………Δεν ήξερα καν οτι υπάρχει τέτοια εκπομπή στην τηλεόραση. Κουφάθηκα με το βιντεάκι. Πω πώ κατάπτωση των ανθρώπων……………………

Comments are closed.