Απίστευτο σκηνικό στον Σκλαβενίτη! Βγήκαν στον δρόμο ουρλιάζοντας υπάλληλοι και πελάτες – Τα κατέγραψε όλα η κάμερα! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
sklavenitis

Το συμβάν κατέγραψε η κάμερα του makeleio.gr

To μεσημέρι της Δευτέρας (12-12-19) στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στο Παλαιό Φάληρο, στην Τερψιθέας & Οδυσσέως, περίπου στις 13:50 όλα εξελίσσονταν ομαλά μέχρι που βγήκαν έξω από το κατάστημα υπάλληλοι και πελάτες και άρχισαν να ουρλιάζουν “Πιάστε τον”.

Ένας άνδρας γύρω στα 35-40 χρονών, μελαχρινός, πιθανότατα αλλοδαπός, ψηλός περίπου 1.80, πετάχτηκε έξω από τον Σκλαβενίτη με μια τσάντα τυλιγμένη ως δώρο και άρχισε να τρέχει.

Αμέσως βγήκαν στον δρόμο υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ καθώς και πελάτες και άρχισαν να ουρλιάζουν, πιάστε τον.

Η κάμερα του makeleio.gr κατέγραψε ζωντανά την στιγμή που οι υπάλληλοι άρχισαν να καταδιώκουν τον κλέφτη ο οποίος όπως μάθαμε πέρασε από το ταμείο σαν σίφουνας, με μια τσάντα-πακέτο δώρου η οποία περιείχε ποτά!

Χωρίς να πληρώσει, προσπέρασε την ταμία και άρχισε να τρέχει.

Κάποια στιγμή ο δράστης που φορούσε καφέ δερμάτινο μπουφάν, κρυμμένος πίσω από είσοδο πολυκατοικίας πετάχτηκε να δει αν κατάφερε να ξεφύγει, όταν αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύει να τον τσακώσουν κατάφερε τελικά να διαφύγει προς άγνωστη πορεία.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. 1) Τα ποτά δεν τα πίνουν οι κλέφτες αλλά τα πουλάνε στη μαύρη αγορά!!!!
    2) Ο Σκλαβενίτης δεν χρειάζεται security γιατί έχει δύο άτομα σε κάθε διάδρομο τα οποία ελέγχουν και τροφοδοτούν τα ράφια και η παρουσία τους συνήθως, αποθαρρύνει τους επίδοξους κλέφτες!!! Δεν είναι έρημο μαγαζί οπου ψάχνεις να βρεις υπάλληλο “με το τουφέκι” να ρωτήσεις κάτι!!!
    3) Οι υπάλληλοι σαφώς κι έχουν ρητή εντολή να μην κυνηγάνε κανένα κλέφτη αλλά το κάνουν επειδή νιώθουν την εταιρεία σαν δική τους, επειδή οι περισσότεροι έχουνε πάρα πολλά χρόνια εργασίας μέσα σ’ αυτή!!! Πολλοί υπάλληλοι παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια και συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στους κόλπους της εταιρείας και τα παιδιά τους ακόμη, βρήκαν δουλειά σ’αυτή!!! Ο Σκλαβενίτης είναι γνωστός εργατοπατέρας κυριολεκτικά και χωρίς εισαγωγικά!!!

  2. Τι μισθο (καθαρα) δινει ο Σκλαβενιτης σε εργαζομενο που εχει συμπληρωσει 3 χρονια?

  3. Ετσι κ αλλιως τον λαθρο και να τον πιανανε τιποτα δεν θα του κανανε.Το πολυ πολυ να εσκαγε η Aderfara o Κωνσταντινου με την παρεουλα του τους Ανταρσυα μαζι με μερικα ξοφλημενα κομμουνια και μερικους αριστερους συριζοκολους και να κανανε καμια μινι επανασταση απ εξω απο το καταστημα για τα δικαιωματα του μ@λ@κα και τα σχετικα. Απο την αλλη αυτο που τον κυνηγαγε η αλλη η κλωσσα με τα πασουμια………. να τον πιασει να του κανει τι? να γινει ηρωας? Οι πελατες γιατι ουρλιαζανε? την καβα τους εκλεψε?Οοοολοι εγειναν ευεσθητοι για τα δικαιωματα του σουπερ μαρκετ?Φυσικά δεν μας εφταναν οι “πεινασμενοι” λαθρο, μας εχουν ερθει και οι μπεκριδες………….. Παντος εκει του σκλαβενιτη οι κλωσσαρες αφηστε τα κυνηγητα γιατι αν τον επιανε η αλλη και ο τυπος ειναι κανα στυλετακι θα της εκανε τα μουτρα πατσα.Αυτοι δεν ειναι κλεφτρονακια τυπο Γαρδελη,Μιχαλοπουλου στα “τσακαλια” Ηρωες του κόλου…εχουμε περασει σε αλλο level στην χωρα μας με αυτους και ακομα δεν το εχεται παρει χαμπαρι. Καντε της κοτες λοιπων μην βρεθειτε με καμια σφαιρα στην κεφαλα , η μαχερομενοι σε κανα παγκρεας…κοροϊδα !!!

  4. οποιος πειναει, δεν κλεβει ποτα, αλλα κανενα καρβελι ψωμι! προφανως καποιος κλεπτομανης ηταν !
    οι υπαλληλοι δεν εχουν καμια δουλεια να τον κυνηγησουν! δεν ειναι αστυνομικοι!
    επισης, ελεος με τους ηλιθιους εδω μεσα! και security να υπηρχε, τι θα εκανε?

  5. Εμένα γιατί ο Σκλαβενίτης αυτή τη στιγμή μου θυμίζει το πάλαι ποτέ κραταιό Μαρινόπουλο πριν την πτώση του;;;;
    Ψωνίζω στο μεγάλο του Γέρακα.Αμέτρητοι υπάλληλοι παντού (υποδοχή – ταμία – διαδρόμους να στοιχίζουν προιόντα με χάρακα στα ράφια).
    Θα μπορούσε άνετα 2 από αυτούς να είναι σεκιούριτι ώστε να αποθαρρύνονται επίδοξοι κλέφτες και οι νομοταγείς πελάτες να νοιώθουν λίγη σιγουριά.
    Ναι να δίνει δουλειά αλλά μήπως πήγε στην υπερβολή;;;;;

  6. Μεγα λαθος.ο Σκλαβενιτης εχει δωσει ρητη εντολη οτι κανενας υπαλληλος δεν θα καταδιωξει ληστη η ακομα και ληστεια να γινει μεσα στο καταστημα κανεις δεν θα αντισταθει μη λετε οτι θελετε .η κινηση των υπαλληλων να καταδιωξουν τον ληστη.ειναι δικη τους προτοβουλια και οχι του εργοδοτη.δουλευω 24 χρονια και ξερω πολυ καλα την αρχη του.οσο για τον κλεφτη δεν πεινουσε παντως.Σκεφτειτε μονο ενα στα υπολοιπα καταστηματα εκτος σκλαβενιτη σε ολα τα μπουκαλια ποτων εχουν σφραγιδα που δεν περναει αν δεν πληρωσει χτυπαει συναγερμός στο Σκλαβενίτη όμως δεν υπάρχουν σφραγίδες δεν έχουνε συνεργεμοκαι ο καθένας μπορεί να κλέψει ότι θέλει.αυτη ηδιαφορα υπαρχει.εκτος αν τον δουν απο τις καμερες

    1. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ…ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΥΝΗΠΕΥΘΥΝΗ ΑΡΑ ΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΛΕΦΤΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΛΠ…ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΑΜΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΤΑ ΤΑΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΨΑΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ…ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΓΤ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΡΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ.

      1. αρα ειναι φιλανθρωπες αυτες οι εταιριες…. πολυ καλο….. οποιος το ξερει το εκμεταλευεται. καλος τροπος να και μειωνεις την εφορια. διοτι οτι κλεβεται αφαιρειται απο τα εσοδα ειναι μειον. αγοραζεται το προιον σε χοντρικη τιμη, πληρωνεται και στο τελος του χρονου λειπει απο την απογραφη στην λιανικη τιμη.

  7. Ο φτωχος που εκλεψε ΠΟΤΑ??? Αν ειναι ετσι η κοινη λογικη δεν θελω να φαντασω πως ειναι η παρανοια..

  8. Ο φτωχός δεν παίρνει ποτά, ο φτωχός ζητάει τον υπεύθυνο του λέει πως δεν έχει λεφτά και αν μπορούνε να του δώσουνε κάποια τρόφιμα. Κάτι το οποίο έχει συμβεί σε σούπερ μάρκετ. Ήθελε να τα πιεί ή να τα δωρίσει και τα έκλεψε. Αυτός θα πήρε ακριβά ουίσκι, βότκες κτλ αξίας, δεν θα πήρε καμιά ρετσίνα φαντάζομαι. Η κοτσάνα περί φτώχειας για ποτά δείχνει πως κάποιοι είναι άνθρωποι με μυαλό και κάποιοι άλλοι δίποδα μηδενικής νοημοσύνης. Η υπάλληλος πάντως δεν έτρεχε, ίσως αν δεν τον καταδίωκε να της κάνανε παρατήρηση πως αδιαφορεί. Αν την έσφαζε όμως θα λέγανε πως θα έπρεπε να καθήσει στα αυγά της.

  9. Ο επενδυτής και δεν πλήρωσε .ντροπή του.

  10. θα χρεοκοπησουν οι σκλαβενιτηδες αν τους λειψει ενα μπουκαλι ενω εχουν αγορασει απειρα ακινητα στο μισο λονδινο αξιας πολλων δισεκατομμυριων οπως αναγραφονται σε πολλα site στο διαδικτυο.ντροπη τους.

    1. δεν τα κλεψε. μαγκια του. καντο κι εσυ. ο λαθροεισβολεας εκλεψε

  11. O ΤΣΙΠΗΣ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΔΕΚΑΡΕΣ ΣΕ SECURITY ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Η’ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

  12. οι ρουφιανες και οι ρουφιανοι του σκλαβενιτη κλασικα.οποιος ρουφιανεψει κερδιζει ενα γλυφιτζουρι.ρε ουστ ξεφτιλισμενοι!

  13. Το θεμα ειναι αν καποιος ειναι πλουσιος η φτωχος;;;;; Και αν ειναι φτωχος επιτρεπεται να κλεβει;;;;;;;;Υπαρχει τετοιος νομος ;;;;;;;;Ωραια λογικη!!!!!!!! Αντε να κανεις ενα κρυο ντουζ να συνελθεις!!!!!!!!!!!!

  14. Ο Σκλαβενίτης θέτει σε κίνδυνο τις υπαλλήλους. Το ξέρουν και οι πέτρες ακόμα ότι οι νεγροειδεις λάθρο είναι ΟΛΟΙ οπλισμένοι με μαχαίρια.

  15. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΡΟΦΙΜΑ?? ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ”??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ “ΠΟΤΑ” ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΛΕΦΤΗΣ!!! ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΝ

    1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.

  16. δικα τους ειναι τα λεφτα και κυνηγανε τον φτωχο τον ανθρωπο για τα κερδη του πλουσιου αφεντικου τους. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΖΩΑ

    1. Ας έρθει ο φτωχός ο άνθρωπος στο σπίτι σου, να σε περιποιηθει κατάλληλα!
      Να εύχεσαι μόνο αφού σε κατά κλέψει, νά ΜΗΝ σου κόψει το λαρύγγι, αλλά να έχει μονο
      καυλες για να σε πάει “μακριά γαιδάρα” σε σημείο που θα ανεβάσεις πυρετό!
      Προοδευτικέ/ή της κλωτσάς!

      1. τι σχεση εχω εγω μωρι κοταρα με τον υπερπλουσιο σκλαβενιτη. να μου κοψει το λαρυγγι υπαρχει η πιθανοτητα εαν σαν ζωο κυνηγαω εναν κλεφτη για να σωσω τα κερδη του πλουσιου αφεντικου μου. οποτε προσεχε εσυ να μην σε περασει μακρυα γαιδουρα αν και αν εισαι στον ιερο λοχο μαλλον θα σου αρεσει

        1. Σιγά μη σου ζητήσει εκκαθαριστικό εφορίας πριν σου κόψει το λαρύγγι η σε λιώσει με το αυτοκίνητο…Αϊ κιού αχινού διαθέτεις…Δεν έχεις πάρει είδηση τι συμβαίνει γύρω μας μυαλοκομένε;

        2. μωρη με η αριστερο ζωντοβολο. μακρια με ι αριστερο μοσχαρι

    2. Εσύ εκπροσωπείς την κοινή λογική ακροαριστερη κουράδα;

      1. Ακροαριστερο γιδι ειναι… μη του δινετε σημασια.

Comments are closed.