Απίστευτο βίντεο με τον καραγκιόζη Σκοπιανό που το παίζει “Μακεδόνας” σε παραλία της Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
paralia1

Με τον πιο προκλητικό τρόπο,σύμφωνα με δημοσιεύσεις και φωτογραφίες, επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, ένας Σκοπιανός τουρίστας ο οποίος εμφανίστηκε, σύμφωνα με δημοσιεύσεις, σε παραλία της Χαλκιδικής, με στολή δήθεν Μακεδονομάχου και με τον Ήλιο της Βεργίνας στην Σκοπιανή του έκδοση…

Δείτε τι αναφέρουν στο facebook πατριωτικές οργανώσεις και κινήματα:

«Εδώ σύμφωνα με την Συμφωνία των Πρεσπών βλέπουμε έναν «Μακεδόνα» που ήρθε από την «Βόρεια Μακεδονία» στο «βόρειο τμήμα της Ελλάδας» για διακοπές (στον Όρμο Παναγιάς Χαλκιδικής μας είπαν ότι ήταν ο καρνάβαλος αυτός). Όπως έχουμε πληροφορηθεί από πολλούς επιχειρματίες στην Χαλκιδική: οι βόρειοι γείτονες μας δεν φέρνουν μόνο τις περικεφαλαίες και τα σπαθιά τους – φέρνουν και τα κρέατα τους, τα εμφιαλωμένα νερά τους, τις πιπεριές τους, τα σάντουιτς τους, τις μουστάρδας τους και πολλές άλλες νοστιμιές από «τας Σκόπιας».

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο «Μακεδόνας» όμως είναι και κύριος. Αγόρασε και λουκουμάδες για να τονωθεί πριν κατακτήσει τα «αλύτρωτα νότια μέρη»!»

67466834_2171879639605726_3933266603692523520_n

Δείτε επίσης: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟΝ… – «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΒΟΡΕΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΕΤΟ!» – ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΜΕ ΡΟΖ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ, «ΤΙΜΗΣΕ» ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ … ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κοιτάτε μπάκα ο πατσοκοιλιάς…Τάφος πιτόγυρων,μπριζολών και λοιπών λιπών…Το κράνος και το ξίφος τον μάραναν τον γκιόζη….

  2. αντε ρε που ασχολειστε με τον καθε p@p@ra
    …αμ το αλεξαντρ μακεδοΝΣΚΙ απο πισω…. ΕΛΕΟΣ

  3. Δεν ειναι για γελια αλλα για κλαματα αν σκεφτουμε οτι αυτοι οι καραγκιοζηδες κανουν οτι θελουν, απο το πουθενα παιρνουν ονομα και υποσταση, και μας γελοιοποιουν μεσα στην πατριδα μας. Απογονοι γιγαντων να ρεζιλευομαστε απο καποιους κλοουν….Καταντια…

  4. Πετσενεγκος η” Κουτροβηρος με ουνικα χαρακτηριστικα ο Πουστοβουλγαρος

  5. Πεταξτε τον στην θαλασσα να τον φανε οι καρχαριες

Comments are closed.