Απίστευτο! Υπεύθυνη δήλωση εχεμύθειας καλούνται να συμπληρώσουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κοζάνης

Κοινοποίηση:
EXEM2

Πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η υπεύθυνη δήλωση που μοιράστηκε στο προσωπικό του γενικού νοσοκομείου Κοζάνης – Πτολεμαϊδας.
Δεσμεύομαι να τηρήσω πλήρη εχεμύθεια αναφορικά με τις εμπιστευτικές πληροφορίες που αφορούν το νοσοκομείο, την οργάνωση και λειτουργία του, τη υλικοτεχνική υποδομή του, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του … Κάθε σχετική πληροφορία που υποπίπτει στην αντίληψή μου και δεν έχει κοινοποιηθεί δημοσίως από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, δεν θα το κοινοποιήσω με οπουδήποτε τρόπο ή μέσα» αναφέρει η υπεύθυνη δήλωση που καλούνταν να συμπληρώσουν οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με το prlogos.gr.

«Δεν θα φωτογραφίζω, δεν θα βιντεοσκοπώ, δεν θα προβώ σε αποκαλύψεις ή σχόλια , δεν θα κοινοποιώ κανένα αρχείο του νοσοκομείο», ζητά το έγγραφο αυτό από τους εργαζόμενους ως ερμηνεία της κοινοτικής οδηγίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Το έγραφο αυτό κυκλοφόρησε σε διαφορετικές εκδοχές για κάθε εργαζόμενο, ανάλογα της ειδικότητας του ζητώντας το απόρρητο, όπως άλλωστε ισχύει σε όλες τις υπηρεσίες.

Η υπεύθυνη δήλωση που έφτασε στα χέρια εργαζομένων

«Δεν υφίσταται, δεν ισχύει» αυτό το έγγραφο δήλωσε ο διοικητής του Μαμάτσειου Γιώργος Χιωτίδης. Κυκλοφόρησε χωρίς να δοθεί εντολή και τελικώς αποσύρθηκε. Αυτή τη στιγμή η διοίκηση του νοσοκομείου αναζητεί νομικό σύμβουλο για να μπορέσει να συντάξει ορθότερα τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων ενός νοσοκομειακού ιδρύματος.

EXEM1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Για να μην διαρευσουν τα πολλαπλα κρουσματα συφιλης που εχουν οι λαθρομεταναστες που δηλωνουν Συριοι και που τοποθετηθηκαν εκει προσφατα , αντρες γυναικες και παιδια , Εχει συμβει και σε αλλες ευρωπαικες χωρες.
    Αν διαρευσει οι ντοποιοι δεν θα θελουν τα “προσφυγοπουλα” στο σχολειο τους.

Comments are closed.