Απίστευτος: Αυτός είναι ο Ιερέας που «λάτρεψε» η Βουλή! Έβγαλε το κινητό και άρχισε τις Selfie την ώρα της Ορκωμοσίας!

Κοινοποίηση:
iereasselfies__1_

Όχι άδικα έγινε viral αυτός ο παπάς στην ορκωμοσία της νέας Βουλής που έγινε σήμερα! Έβγαλε το κινητό και άρχισε τις Selfie την ώρα της Ορκωμοσίας!

Ο συγκεκριμένος ιερέας φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων, οι οποίοι αρχικά τον φωτογράφησαν να περιμένει μόνος του σε μία καρέκλα για να ξεκινήσει η ορκωμοσία.

Στη συνέχεια όμως και πριν ξεκινήσει το τελετουργικό, ο ιερέας αποφάσισε να βγάλει μερικές φωτογραφίες με το κινητό του, ώστε να θυμάται την συγκεκριμένη ημέρα. Η στιγμή αυτή έγινε viral.

ierea2

Μετά το τέλος της λειτουργίας, ο πρωθυπουργός και όλοι οι βουλευτές ασπάστηκαν τον προκαθήμενο της Εκκλησίας, ο οποίος εν συνεχεία αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ο τυπος ροκαρει πολυ μοδατος !!! αυτο ειναι παπας γιαλατζι θαρω

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !! ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!!

    ΠΟΙΟ ΖΩΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ

    Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η Ο ΧΥΣΑΜΟΛΛΗ ΑΠΟ ΓΟΡΙΛΑ ?//

  3. Μασωνος σατανιστής αρχιερέας των swingers…. Όποιος έχει δει το ματιά ερμητικά κλειστά καταλαβαίνει…. Τέτοιοι είναι στην βουλή…. Η βίλα που πάνε που είναι;;;…. Φυλασσόμενη καλά…. Στέφανε κάνε έρευνα….

  4. αυτο το σιχαμα πληρωνεται απο τον ελληνα φορολογουμενο

  5. ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ, Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ……………..

Comments are closed.