Απίστευτη τραγωδία: Νεκροί δύο γνωστοί ηθοποιοί κατά τη διάρκεια γυρισμάτων!

Κοινοποίηση:
1

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2018, εστιάζει σε έναν νεαρό χάκερ ο οποιός χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του για να βοηθήσει θύματα εγκληματικών πράξεων, διαφθοράς και άλλων αδικιών.

Κατά τη διάρκεια πρόβας μιας σκηνής σε εξωτερικό χώρο, στα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της μεξικανικής τηλεοπτικής σειράς «Sin Miedo a la Verdad» («Χωρίς Φόβο της Αλήθειας»), δύο ηθοποιοί έπεσαν από γέφυρα και σκοτώθηκαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Televisa, ο Χόρχε Ναβάρο Σάντσες και ο Λούις Χεράρντο Ριβέρα πέθαναν το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η παραγωγή ήταν σε επικοινωνία με τις αρχές της Πόλης του Μέξικο και ότι η οικογένεια της Televisa «θρηνεί για τον χαμό των δυο ηθοποιών».
«Οι προσευχές μας είναι για τους συγγενείς του Χόρχε και Λούις Χεράρντο, στους οποίους εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια», δήλωσε η Televisa, σύμφωνα με το ABC News.

Πέρα από το «Χωρίς Φόβο της Αλήθειας», ο Σάντζες πρόσφατα συμμετείχε στη σειρά του Netflix «Monarca» και ο Ριβέρα στη δημοφιλή σειρά του δικτύου Telemundo «El Senor de los Cielos» (”Ο Κύριος των Ουρανών”).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: