Απίστευτη κτηνωδία στην Παλλήνη: Έθαψαν ζωντανό αδέσποτο σκύλο

Κοινοποίηση:
D4_VBckWkAAGAzd

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κίνηση αγνώστων να θάψουν ζωντανό έναν αδέσποτο σκύλο στην περιοχή της Παλλήνης.

Το άτυχο ζωντανό βρέθηκε από κατοίκους της περιοχής θαμμένο μέσα σε λάκκο, ενώ από το χώμα προεξείχε μόνο το κεφάλι του.

Το βάναυσο περιστατικό συνέβη ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Ελαιώνων και Ανατολής στην Παλλήνη, ενώ οι κάτοικοι έσπευσαν στο σημείο και το απελευθέρωσαν αφού άκουσαν το απελπισμένο κλάμα του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το άτυχο ζώο έχει υποστεί σοκ και κλαίει.

Κάτοικος της περιοχής προσφέρει αμοιβή σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία για τον δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΡΕ Ntina…………………………………..

  2. Πως καταντησαμε ετσι ? Βασανιζουν ζωα,βιαζουν παιδια,καθε μερα φονοι, ληστειες, διαφθορα και γενικα παρακμη. Εχεις και μερικους να λενε οτι η ανθρωποτητα παει μπροστα,οχι στα στερεοτυπα (προφανως ετσι λενε τις αξιες και την ηθικη).Οχι ρε φρικαλεα ατομα, δεν θελω να παω τοσο μπροστα.

  3. Πριν λίγες μέρες κάποιο τέρας είχε ρίξει οξύ σε γάτα. Τώρα άλλος θάβει ζωντανό σκύλο !

    Τρελαθήκαμε ???????

    Τι φταίνε τα ζωάκια του Θεού ?

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a6%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%9d%ce%b1%cf%85%cf%80%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%a4%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bf/#comment-1323868

  4. Ένας άνθρωπος που δεν σέβεται τα δημιουργήματα του Θεού, δεν σέβεται τίποτα. Η πράξη αυτή μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ώς ύβρις. Άλλο το να σκοτώσεις ένα ζώο/ψάρι/πουλί γιατί πεινάς και άλλο το να βασανίσεις.
    Είναι απίθανο κάποιος που διανοήθηκε και έκανε κάτι τέτοιο, να μπορεί να αγαπήσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του, θεωρώ πως είναι ανίκανος να τον αγαπήσει.
    Φυσικά, άλλο αγάπη για την ψυχή μας και άλλο φιλοτομαρισμός. Φιλοτομαριστής μπορεί να είναι κάλλιστα…
    Εύχομαι σύντομα να λογοδοτήσει και να τον δεί και κανένας ειδικός, με τέτοια άγρια συναισθήματα, μπορεί να το ξανακάνει, όπως επίσης μπορεί να βλάψει και ανθρώπους, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που είναι το ίδιο απροστάτευτα.
    Κάτοικοι της Παλλήνης κινδυνεύετε. Βρείτε τον !!!

  5. Αυτό που κάνεις πρέπει να επιστρέφεται, η πιο δίκαιη τιμωρία στον δίποδο δαίμονα είναι να θαφτεί ζωντανός ο ίδιος αλλά να μην τον ακούει κανείς. Τόσο όμορφο σκυλάκι, έπαθε σοκ απο την ανθρώπινη σαπίλα. Ελπίζω να το φροντίσει κάποιος που έχει αγάπη μέσα του. Άντε να ξαναεμπιστευτεί τους ανθρώπους. Ξεφτίλα! Άνετα θα τον σκότωνα της πουτάνας τον γιό και δεν θα μετάνιωνα ποτέ.

Comments are closed.