Απίστευτη κ@λοφαρδία : Ο γιoς του αναπληρωτή υπουργού Eρευνας πήρε υποτροφία από ίδρυμα που δημιούργησε ο πατέρας του

Κοινοποίηση:
fotakis-ypotrofia-2019-04-12

H απάντηση Φωτάκη.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο γιός του αναπληρωτή υπουργού Ερευνας Κώστα Φωτάκη, πήρε υποτροφία από το Ελληνικό Ιδρυμα Ερευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ), που ίδρυσε ο πατέρας του.

Ο γιος του αναπληρωτή υπουργού Έρευνας, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα εφημερίδας , έλαβε το 2017 υποτροφία ύψους 27.000 ευρώ, ως υποψήφιος διδάκτορας για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ). Ενα ίδρυμα που σχεδίασε και δημιούργησε ο κ. Φωτάκης.

Σε απάντησή του στην εφημερίδα, που έθεσε το ερώτημα κατά πόσον είναι ηθικό να δοθεί υποτροφία στον υιό Φωτάκη, όταν ο πατέρας του είναι εν ενεργεία αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε τις πληροφορίες αήθεις, σημείωσε ότι το ΕΛΙΔΕΚ είναι τελείως ανεξάρτητο Ίδρυμα και πρόσθεσε ότι η αντιπολιτευτική ένδεια, οδηγεί στην έγερση θεμάτων ηθικής τάξης, εκεί όπου δεν υπάρχουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι συμπτωση ηταν αυτη ,.,.,.,

    μπλιαααααχ …..αηδια πολιτικοι τσογλανοι …Γιατι εγω να εχω χρυσοπληρωσει τα μεταπτυχιακα μου και αυτοι να τα τσεπωνουν απο παντου ?

  2. Και ο “λεπτος” Κωστακης Καραμανλης πηρε υποτροφια απο το ιδρυμα “K.Καραμανλης”, για να κανει διδακτορικο στο παν/μιο Tufts των ΗΠΑ.Το παιδι δεν ειχε χρηματα ,για μεταπτυχιακες σπουδες στο Εξωτερικο!..Οπως ευκολα διαπιστωνετε αγαπητοι φιλοι ,τα σκ@@@ ειναι τα ιδια.Δεν υπαρχει ποιοτικη διαφορα.

  3. Ωρα να σηκωθούμε Ελληνες να βάλουμε φρένο στα λαμόγια, τους κλέφτες, τους ανθέλληνες, τους προδότες, και το κακο συναπαντημα και να μπει μια ταξει στη πατρίδα μας.
    Απορώ πως τα δεχομαστε ολα αυτα καθε μερα, να γινόμαστε ρεζίλι επειδή αφήνουμε μασόνους και ανθελληνικα λαμόγια, πο@τανες και σκρόφους πολιτικης να μας κυβερνούν.

Comments are closed.