Απίστευτη ανατροπή με το -3 – Όλα τούμπα ξανά, απόφαση-μπουρλότο – Θα «τρελαθούν» Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
toumpa1

Η ΕΠΟ και η Superleague προσπαθούν να βάλουν φρένο στην αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα από τιμωρίες που επιβάλλονται στις ομάδες για επεισόδια.

 

Σύμφωνα με την Live Sport, η Λίγκα έχει προτείνει να τροποποιηθεί το άρθρο 15 παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Η ποινή του -3 φέρεται να οδεύει προς κατάργηση για τις περιπτώσεις αγώνων που αρχίζουν και… τελειώνουν, με τη Super League να επιδιώκει την επιβολή της αφαίρεσης βαθμών μόνο για παιχνίδια που διακόπτονται.

Και σε αυτήν όμως την περίπτωση, ο αγώνας να διακόπτεται οριστικά μόνο αν τραυματιστεί από τη ρίψη αντικειμένου μέλος της διαιτητικής ομάδας ή ποδοσφαιριστής.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, στην περίπτωση που υπάρξει τραυματισμός προπονητή όπως συνέβη πέρυσι στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Γκαρθία) και πριν δύο χρόνια στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Ίβιτς), στη Λίγκα συζητείται το ενδεχόμενο ο αγώνας να ξεκινάει κανονικά ή να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται.

Από πέρυσι, στη Super League επιδιώκουν να περιοριστούν οι περιπτώσεις που θα αφαιρούνται βαθμοί από επεισόδια, αλλά FIFA και UEFA είχαν βάλει…φρένο στις προτάσεις της Λίγκας.

Ωστόσο, πλέον είναι πολύ πιθανό να τροποποιηθεί ο πειθαρχικός κώδικας, αφού, σύμφωνα με τη LIVE SPORT, και στην ΕΠΟ υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να αφαιρούνται βαθμοί όταν ολοκληρώνεται ένα ματς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: