Απίστευτη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Η Ε.Ε. δίνει ΑΝΩΝΥΜΕΣ χρεωστικές κάρτες σε χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;…

Κοινοποίηση:
1

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε η ουγγρική κυβέρνηση καθώς υποστήριξε ότι πάνω από δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες έλαβαν ανώνυμες χρεωστικές κάρτες με κόστος 1,55 δισ. ευρώ.

«Πάνω από 2.000.000 μετανάστες έχουν λάβει ανώνυμες χρεωστικές κάρτες. Ένα ποσό ύψους 500 δισ. φιορινιών (1,55 δισ. ευρώ) έχει δαπανηθεί με τον τρόπο αυτό», ανέφερε ο επικεφαλής της Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, György Bakondi, στην ουγγρική τηλεόραση M1.Ο κ. Bakondi υποστήριξε ότι οι κάρτες αυτές είναι παράνομες, επειδή οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν μπορούν να κατέχουν ανώνυμες τραπεζικές κάρτες, δεν μπορούν να παρακολουθούνται και δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία δημόσιων προμηθειών για την έκδοσή τους.

«Η λύση αυτή, η οποία δεν έχει εξεταστεί και είναι παράνομη, και άλλες προσπάθειες εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νομιμοποίηση της παράνομης μετανάστευσης […] αποτελούν κίνδυνο για την υγεία, και θα έχουν συνέπειες στον πολιτισμό για τους Ουγγαρούς και τους Ευρωπαίους πολίτες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Κατά τη γνώμη του γενικού συμβούλου ασφαλείας, η Ε.Ε. δεν θέλει να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση, αλλά να την νομιμοποιήσει. «Η Ουγγαρία, ωστόσο, δεν συμφωνεί με αυτό. Η άποψη της Ουγγαρίας είναι ότι το πρόβλημα δεν πρέπει να εισέλθει στην Ευρώπη, αλλά ότι, αντιθέτως, πρέπει να παρέχεται βοήθεια για να επιλυθούν τα προβλήματα εκεί που παράγονται».

Δείτε ΕΔΩ την καταγγελία της Ουγγρικής κυβερνήσεως

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: