Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Στράτο Διονυσίου: Στο φως ο κρυφός έρωτας και το μεγάλο πάθος με γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν πεθάνει

Κοινοποίηση:
324748d94ebfe1fe5d0893263a3b5d69_XL-696x332

Την Μαρίνα Βλαχάκη την γνωρίσαμε σαν την παρτενέρ του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου. Η τραγουδίστρια ήταν μαζί του για περίπου 10 χρόνια και στη συνέχεια εκείνη επιχείρησε να κάνει σόλο καριέρα. Η ίδια βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για τη σχέση της μαζί του ενώ συγκινημένη αποκάλυψε πως μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή της είχε στείλει λουλούδια για την πρεμιέρα της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της σχέση με τον αείμνηστο τραγουδιστή

«Τους τελευταίους 9 μήνες πριν φύγει ο Στράτος είχα ξεκινήσει τη σόλο καριέρα μου. Έφυγε τόσο αιφνίδια. Δεν είχε ξεχωρίσει το όνομα Διονυσίου – Βλαχάκη. Ο Στράτος έφυγε 11 Μαΐου του 1990 ημέρα Παρασκευή. Τετάρτη είχαμε μιλήσει και μου είπε τελειώνω το Σάββατο από το «Στράτος» και Δευτέρα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη. Τότε ήμουν στο «Remember» της Θεσσαλονίκης με Δούκισσα και Γερολυμάτο. Να σου πω και το πιο συγκλονιστικό; Έγινε την ημέρα της πρεμιέρας μου. Και είχε στείλει λουλούδια από την Πέμπτη. Στο λέω τώρα και ανατριχιάζω. Μου τα έφεραν μετά που έγινε η κηδεία στο μαγαζί. Γιατί ήρθα στην κηδεία κάτω, έφυγα εγώ, έγινε Δευτέρα. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος στο τελευταίο τηλεφώνημα. Εγώ θα έμενα εκεί μέχρι που θα ερχόταν κι εκείνος τον Αύγουστο και θα κάναμε και μαζί εμφάνιση. Μάλιστα είχαμε προγραμματίσει και εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο να πάμε στην Τουρκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.