ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΒΙΟΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ»

    Κοινοποίηση:
    ypourgeio-eksoterikon

    Το tweet του Μεβλούτ Τσαβούσογλου που ανέφερε ότι η Δυτική Θράκη είναι τουρκική δεν έμεινε αναπάντητο από την Ελλάδα, όπου μέσω διπλωματικών πηγών διεμήνυσαν πως “στην Ελλάδα διαβιοί μόνο μουσουλμανική μειονότητα”.

    “Στην Ελλάδα -που είναι όχι μόνο ιστορικό λίκνο της δημοκρατίας αλλά και μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα- διαβιοί με όρους απόλυτης ισονομίας και ισοπολιτείας μια μόνο μειονότητα: η μουσουλμανική. Αρκεί μια απλή ανάγνωση της Λωζάννης για να το αντιληφθεί κανείς» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι διπλωματικές πηγές.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Γιατι παρελειψαν(!)να πουν πως ειναι Ελληνικη Μουσουλμανικη μειονοτητα;

    2. Γιατί όταν ο Παυλόπουλος αρχίζει τις αναλύσεις προκαλούνται αναταραχές με τούς Τούρκους ; Δεν πήρε τό μάθημα του από την συνάντηση του με τον Ερντογαν ;

    3. Ειχαν καλο στον εγκεφαλο τα ανθρωπακια που κυβερνουσαν την χωρα, τοτε που η Τουρκια εδιωχνε πανω απο εκατο χιλαδες Ελληνες απο την Κωνσταντινουπολη ηταν η ευκαιρια να αδιασει η Ελλαδα την Θρακη απο τους Τουρκους, αλλα δεν εκαναν τιποτα οι αχρηστοι!!!!!!! Αλλα και τωρα, οποιος δηλωνει οτι αισθανεται Τουρκος, αμεσως πισω στην Τουρκια!!!!!!! Αλλα ποιοι θα το κανουν αυτο, αυτοι οι καραγκιοζηδες που δεν τολμουν ουτε να κλεισουν το Τουρκικο προξενειο στην Θρακη που αλωνιζει εις βαρος της χωρας;;;;;;;;

    4. Τουρκικη ειναι η μειονοτητα οτι και να λεμε.Αισθανονται τουρκοι,μιλουν τουρκικα και απλα απολαμβανουν τα προνομια του ελληνα πολιτη.Ειναι ενα φιδι στο κορφο μας που δεν το πεταξαμε οταν επρεπε με τις ανταλλαγες πληθυσμων.Τωρα,φαινονται τα αποτελεσματα της κομπλεξικης ελληνικης πολιτικης των τελευταιων 80 χρονων.Πολιτικοι νανοι κυβερνησαν την Ελλαδα χωρις να κερδισουν απολυτως τιποτα απο 2 κερδισμενους παγκοσμιους πολεμους.Αυτη ειναι δυστυχως η σκληρη πραγματικοτητα..

      1. Συμφωνεις κι εσυ με τον ερντογαν ε, μονο μη το παιζεις ελληνας

    Comments are closed.