Αν τα έχεις πολύτιμα… Παρουσιάστρια ασφάλισε τα οπίσθιά της! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
190821162455_solciperez4_0

Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει φανατικούς οπαδούς, και κάθε τηλεοπτικό κανάλι που ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο έχει και μια εντυπωσιακή γυναίκα για να κλέβει την καρδιά τους, όχι μόνο με την παρουσία της αλλά και για τις αθλητικές της γνώσεις.

Η Solci Perez, ή αλλιώς  María Sol Pérez όπως είναι ολογράφως το όνομά της, αυτό το πληθωρικό «κορίτσι του καιρού» της Αργεντινής που με τις εμφανίσεις της στο «TyCSports» τους αφήνει όλους άφωνους είναι το πιο «καυτό» κορίτσι σε όλη την Αργεντινή.

Εκτός από όμορφη όμως είναι και πανέξυπνη, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να ασφαλίσει τα οπίσθιά της για δυο εκατομμύρια πέσος Αργεντινής, καθώς βρήκε μια εταιρεία που κατάφερε να εκτιμήσει δεόντως τα προσόντα της.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media είναι προκλητικές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΔΏ ΠΟΥ ΤΑ ΛΈΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΊ ΠΟΛΎΤΙΜΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΊΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΠΩΠΩ ΤΟΥ

  2. εντάξει.με αριστα το 10 παιρνει 11.ναναι καλα η κοπέλα και η κ@λάρα της!

  3. Σιγά τα πολύτιμα. 3000 ευρώ έχουν οι σιλικόνες που πάνε και βάζουν στη Τουρκία, αλλά αφού υπάρχουν γίδια και λιγούρια καλά κάνει. Αυτή γίνεται πιο πλούσια και οι άλλοι μένουν με το μπιπ στο χέρι.

  4. φανταστική κωλ..αρα , καλά έκανε και πήρε την ασφάλεια της !

  5. Τι ασφάλισε? Την παρθενιά του? Πρέπει ο ασφαλιστής να τον εξετάσει με το γνωστό κωλοβυθόμετρο.

Comments are closed.