Αντεπίθεση από την Ανατολή: Αυτές είναι οι πέντε πιο σέξι Ρωσίδες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
irinashayk1

Καθώς το τέλος του 2019 πλησιάζει, το γνωστό περιοδικό Maxim παρουσίασε και φέτος την ετήσια λίστα του με τις πιο σέξι γυναίκες από τη Ρωσία.

Ο πλήρης κατάλογος περιλαμβάνει εκατό ονόματα μοντέλων, τραγουδιστριών και ηθοποιών, που τράβηξαν την προσοχή του περιοδικού.

Και παρότι η μάχη ήταν σκληρή, υπάρχει ξεκάθαρη η τοπ πεντάδα.

Πέμπτη θέση – Yana Koshkina

Πρόκειται για μία πανέμορφη 29χρονη ηθοποιό και παρουσιάστρια από τη Ρωσία, που «σκαρφάλωσε» στην πέμπτη θέση φέτος, από την 21η πέρσι, σύμφωνα με το Sputnik.

Τέταρτη θέση – Viki Odintsova

Η 26χρονη Viktoria «Viki» Odintsova βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Είναι δημοφιλές μοντέλο, με πλήθος ακολούθων στα social media, που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες.

Τρίτη θέση – Olga Seryabkina

Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η 34χρονη τραγουδίστρια Olga Seryabkina, πρώην μέλος του συγκροτήματος Serebro. Το συγκρότημα είχε αναδειχθεί στην τρίτη θέση στην Eurovision του 2007.

Δεύτερη θέση – Lyubov Aksyonova (Novikova)

Η ηθοποιός Lyubov Aksyonova έφτασε μια ανάσα από την πρωτιά- και οι λόγοι είναι εμφανείς.

Πρώτη θέση – Irina Shayk

Ήταν σχεδόν προβλέψιμο. Ο τίτλος της πιο σέξι Ρωσίδας για το 2019 απονέμεται από το περιοδικό Maxim στην Irina Shayk. Το σούπερ μόντελ είχε αναδειχθεί στην κορυφή και πέρσι, και όπως φαίνεται ο «θρόνος» της δεν κινδυνεύει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: